Cere oferta Cere oferte
Vacante

BlueSun Katelet

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BlueSun Katelet, Tucepa, Croatia

Localizare: in Tucepi, la doar 10 metri de plaja cu pietris.
Descriere: Hotelul KaLAtelet este un mic hotel de 4 stele, situat in cladirea baroc veche construita in 1766, care a servit ca resedinta de vara don Klement Grubisic. Istoria bogata a acestei cladiri creeaza un sentiment remarcabil de vremuri si hotelul KaLAtelet este astazi unul dintre cele mai bune hoteluri din Tucepi.
Facilitati hotel:Restaurant, bar, o pizzerie, o cofetarie, mini-disco (doar in sezon), loc de joaca in aer liber pentru copii, piscina cu apa de mare la Bluesun Hotel Alga, centru wellness, 5 terenuri de tenis, fotbal, mini-fotbal, volei de plaja, fotbal de plaja, handbal, boccia, Internet, Wi-Fi in locurile publice. Oaspetii care stau la Hotelul KaLAtelet pot folosi gratuit facilitatile hotelului Alga din apropiere, deoarece hotelurile sunt conectate.
Dotari camere: Aer conditionat, TV, telefon, seif, minibar, internet Wi-Fi, uscator de par, baie.
Web: www.bluesunhotels.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.