Vacante

TELEFERIC GRAND HOTEL

4 stele

   Strada Poiana Soarelui, Nr243, Poiana Brasov, Brasov, 500001, Poiana Brasov Vezi pe harta

Destinații în România
 | 
Wellness & Spa in Romania
 | 
Idei de cazare în România
 | 
Vacanțe în România pentru familii cu copii
 | 
Oferte de weekend în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere TELEFERIC GRAND HOTEL, Poiana Brasov, Romania

Situat langa partia de schi are in dotare 127 camere si apartamente, 260 locuri de cazare, 172 locuri de parcare, 2 restaurante de 260 de locuri, 2 café baruri, 1 salon Cigar, club de noapte Arena, 4 sali de conferinta, SPA, salon infrumusetare, piscine, saune

Teleferic Grand Hotel oferă cazare, WiFi gratuit, o terasă și o terasă la soare, are un centru spa și o școală de schi, precum și un bar unde oaspeții pot savura băuturi. Cea mai apropiată pârtie de schi se află la 50 m.
Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unele includ o zonă de relaxare unde oaspeții se pot destinde după o zi plină. Camerele au baie privată. Facilitățile suplimentare includ halate de baie şi papuci.

Descriere camere:
4 CAMERE SINGLE - 19 mp. echipate cu TV, birou, minibar, conexiune wireless gratuită la internet, control individual al temperaturii în cameră, telefon şi seif. Camera de baie este dotată cu cadă sau cabină de duș, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci

47 CAMERE DUBLE STANDRAD - 23 mp, dotate cu birou de lucru, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuită, control individual al temperaturii, baie cu cadă sau cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie şi papuci.
Se poate opta pentru pat matrimonial sau paturi separate.Majoritatea camerelor au balcon cu spaţiu pentru relaxare, scaune şi măsuţă

10 CAMERE DUBLE SUPERIOARE - 31 mp, Se poate opta pentru pat matrimonial sau paturi separate, camera beneficiind de urmatoarele dotări: birou, TV, telefon, seif, minibar, conexiune wireless la internet gratuită şi control individual al temperaturii în cameră.Camera de baie are cadă sau cabină de duş, uscător de păr, oglindă pentru cosmetică, halat de baie, papuci şi o atmosferă de relaxare minunată.Balconul spaţioasei camere oferă o imagine montană de vis.

55 APARTAMENTE JUNIOR - 38 mp, oferă o zonă de relaxare cu canapea extensibilă de 140 cm, birou de lucru, minibar, TV si conexiune la internet wireless gratuită.
Paturile din dotarea camerelor, matrimonial sau twin, dispun de saltele speciale ce conferă odihna perfectă. Un al doilea televizor poate fi furnizat la cerere, în zona de relaxare. Există două camere de baie, una dotată cu cadă, cabină de duș și lavoar, cea de-a doua cu vas de toaletă cu funcţie dublă (funcţie de bideu) și lavoar. Încălzirea în pardoseală, uscătorul de păr, oglinda pentru cosmetică, halatul și papucii sunt doar câteva dintre elementele care definesc rafinamentul acestor camere.

6 APARTAMENTE JUNIOR PREMIUN - 42 mp, oferă o zonă de relaxare cu canapea extensibilă de 140 cm, birou de lucru, minibar, TV si conexiune wireless gratuită la internet.
Paturile din dotarea camerelor, de tip matrimonial, dispun de saltele speciale ce conferă odihna perfectă. Un al doilea televizor poate fi furnizat la cerere, în zona de relaxare.
Există două camere de baie, una dotată cu cadă, cabină de duș și lavoar, cea de-a doua cu vas de toaletă cu funcţie dublă (funcţie de bideu) și lavoar. Încălzirea în pardoseală, uscătorul de păr, oglinda pentru cosmetică, halatul și papucii sunt doar câteva dintre elementele care definesc rafinamentul acestor camere.

3 APARTAMENTE DELUXE - 60 mp, apartamentele Deluxe dispun de un dormitor separat. Picturile originale suprind plăcut şi întregesc atmosfera de eleganţă a unui hotel de munte, fără vârstă, care se adresează spiritului. Confortul este subliniat prin camera spaţioasă de baie, alături de toaleta de serviciu. Toate facilităţile sunt oferite la nivel superior: TV, minibar, conexiune wireless la internet gratuită, control individual al temperaturii, împreună cu un serviciu impecabil pentru orice nevoi sau cerinţe.

Descriere facilitati:
Centru Spa, unde îmbinăm armonia corpului, minţii şi sufletului. Echipa de terapeuţi vă invită la delectare şi răsfăţ, într-un cadru elegant şi primitor. Masajele speciale, sauna uscată, sauna umedă (hammam-ul), sauna infraroşu, sala de relaxare, conferă o perspectivă deosebită asupra pădurii de brazi. Piscina interioară şi jacuzzi-ul exterior încălzit, sala de fitness şi Spa Bar-ul, sunt elemente ce întregesc conceptul Teleferic Grand Hotel.
Teleferic Grand Hotel vă pune la dispoziţie 4 săli de conferinţă, special amenajate și echipate pentru organizarea cu succes a oricărui tip de eveniment: conferinţe, congrese, programe de team building, prezentări, workshopuri, recepţii, dineuri.
O sală pentru petreceri, Brașovia Ballroom cu o capacitate de 215 locuri (în aranjament teatru) si trei săli de evenimente, Poiana 22 locuri, Cetăţuia 33 locuri, Postăvaru 32 locuri, ce beneficiază de lumină naturală, echipamente moderne audio video, izolaţie fonică, internet de mare viteză, au fost proiectate pentru a întregi gama variată de facilităţi pe care hotelul vi le pune la dispoziţie
Home cinema cu inalta performanţă oferită de echipamentul existent în sala de cinema a hotelului, scaunele confortabile, rezoluţia înaltă a ecranului, sistemul audio de ultimă generaţie şi amenajările din interior, pot fi motivele pentru care veţi dori să urmăriţi un film bun, un meci de fotbal, o cursă de Formula 1 sau Moto GP, un concert de calitate sau să vă delectaţi cu jocul preferat utilizând consola X Box ataşată sistemului.
Restaurant 4 Anotimpuri, cu o capacitate de 180 locuri este locul ideal pentru a vă începe ziua iar in zilele însorite puteţi opta pentru terasă, cu o privelişte superbă, în timp ce echipa noastră de bucătari pregateşte preparatele delicioase chiar în mijlocul restaurantului.

Locatie:
Hotelul Teleferic din Poiana Braşov reprezintă întruchiparea unei legende a turismului românesc. Istoria sa de poveste, începe după 1970, printr-o construcţie în stilul clasicelor hoteluri de munte europene, beneficiind de cea mai bună aşezare în staţiunea de munte vedetă a României, Poiana Braşov.
Poziţionat la baza pârtiei principale, lângă telecabină, hotelul a fost denumit ”Teleferic ’’. S-a dezvoltat rapid beneficiind de priveliştea minunată, uşurinţa accesului la pârtii iarna, sau la trasee montane vara, cât şi de confortul oferit de un ansamblu hotelier modern şi primitor.
"Telefericul" a fost până în anul 1992 hotelul preferat al turiştilor români sau străini, iubitori ai muntelui şi ai confortului aristocratic, amplasat la baza unei pârtii de ski.
Apoi a fost închis timp de 20 de ani, până în anul 2012. Datorită nostalgiei şi pasiunii unui om entuziast, dornic să retrăiască gloria "Telefericului", hotelul a reînviat. S-a dorit reluarea activitaţii turistice a hotelului Teleferic ca destinaţie de vacanţă la poalele muntelui Postăvaru, într-un univers hotelier de lux ce poate oferi experienţe de neuitat.
Astfel vechea clădire a fost readusă la viaţă, în urma unor transformări radicale şi adaptări pentru secolul 21. S-a născut Teleferic Grand Hotel dornic să încânte din nou turiştii.

Politici:
• La check-in se va solicita o garanție în valoare de 1.000 lei, sumă care se va preautoriza pe un card de credit/debit valabil. Tranzactia va fi efectuată doar cu card prezent şi cu introducerea pinului. Garanția se va elibera după check-out. Refuzul depunerii garanției sau a preautorizării cardului duce automat la anularea rezervării.
• Teleferic Grand Hotel îşi rezervă dreptul de a anula o rezervare: - dacă rezervarea ar putea aduce prejudicii reputației hotelului; - dacă oaspetele are un istoric, datorat unor evenimente nedorite: servicii neachitate şi restanțe, tulburarea liniştii, producerea unor pagube, etc.; - oaspeții refuză să se legitimeze în baza actului de identitate.
• Conform Codului de Conduită privind Prevenirea şi Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuală în Turism, adulții însoțiți de copii până la 14 ani, vor prezenta certificatul de naştere al copilului sau paşaportul, precum şi orice alt înscris prin care se face dovada relației de rudenie. Adulții însoțiti de copii de peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitate a copilului sau paşaportul, precum şi orice alt înscris prin care se face dovada relației de rudenie.
• Cazarea se poate face începând cu ora 16:00, eliberarea camerei până la ora 12:00, în ziua plecării. Cazarea, mai devreme de ora 16:00, sau eliberarea camerei, mai târziu de ora 12:00, depind de disponibilitatea hotelului şi pot fi suprataxate.
• Taxa late check-out: 30% în intervalul 12.00-14.00 şi 50% în intervalul 14.00-16.00 din tariful cazării/noapte. în cazul în care camera se va elibera după ora 16.00, se va aplica o taxă de 100% din tariful cazării/noapte. Oaspeții care eliberează camerele până la ora 12.00 pot depozita bagajele la Camera special amenajată , într-un spațiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de maxim 12 ore fară costuri suplimentare.
• Conform Codului de Conduită privind Prevenirea şi Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuală în Turism, adulții însoțiți de copii până la 14 ani, vor prezenta certificatul de naştere al copilului sau paşaportul, precum şi orice alt înscris prin care se face dovada relației de rudenie. Adulții însoțiti de copii de peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitate a copilului sau paşaportul, precum şi orice alt înscris prin care se face dovada relației de rudenie.
• Nu sunt acceptate animale de companie, indiferent de specie, rasă şi talie.
• Vă rugăm parcați în spațiile special delimitate.
• Produsele din tutun şi țigările electronice de orice tip sunt interzise în interiorul hotelului(inclusiv în cameră). încălcarea acestei prevederi se sancționează cu 1.000 lei / zi - daune provocate.
• Atenție! Suprafață alunecoasă în toată zona Teleferic Spa Center.
• Nu ne asumăm răspunderea pentru echipamentele de schi depozitate în garderoba de schi.
• Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele de valoare care nu sunt depozitate în seif.
• Nu ne asumăm răspunderea pentru vehiculele, autovehiculele cât şi a obiectelor din interiorul acestora de pe proprietatea Teleferic Grand Hotel.

Servicii masa:
Restaurant 4 Anotimpuri, cu o capacitate de 180 locuri este locul ideal pentru a vă începe ziua. De îndată ce paşiţi pragul restaurantului, pentru un mic dejun savuros, veţi fi întâmpinat de arome de pâine prospătă şi cafea delicioasă. Proaspete şi atent selecţionate, preparatele noastre din bufetul de mic dejun, vă oferă energie indiferent dacă vă pregătiţi pentru o zi la ski, o plimbare relaxantă sau o întâlnire de afaceri.
Meniul "a la carte" vă oferă o selecţie de mâncăruri româneşti, austriece şi internaţionale pentru prânz sau cină, servite în cadrul tipic al unui elegant hotel de munte.
În zilele însorite puteţi opta pentru terasă, cu o privelişte superbă, în timp ce echipa noastră de bucătari pregateşte preparatele delicioase chiar în mijlocul restaurantului.

Facilitati copii:
Gradinita cu echipa care se va ocupa să asigure distracţia copiilor dumneavoastră, încântându-i cu un program variat şi amuzant într-un mediu natural. Programele noastre, ce includ şedinţe de pictură, desen, muzică şi dans, sunt maniera cea mai adecvată de dezvoltare armonioasă şi de crearea prieteniilor între copii.

Facilitati evenimente:
Teleferic Grand Hotel vă pune la dispoziţie 4 săli de conferinţă, special amenajate și echipate pentru organizarea cu succes a oricărui tip de eveniment: conferinţe, congrese, programe de team building, prezentări, workshopuri, recepţii, dineuri.
O sală pentru petreceri, Brașovia Ballroom cu o capacitate de 215 locuri (în aranjament teatru) si trei săli de evenimente, Poiana 22 locuri, Cetăţuia 33 locuri, Postăvaru 32 locuri, ce beneficiază de lumină naturală, echipamente moderne audio video, izolaţie fonică, internet de mare viteză, au fost proiectate pentru a întregi gama variată de facilităţi pe care hotelul vi le pune la dispoziţie

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Non-smoking rooms
Terrace
TV in room
Bathroom
Children playground
Conference room
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Jacuzzi
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Heating
Soundproof rooms
Air conditioning
Laundry
Ironing service
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Garden
Rent a bike service
Massage
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Bar
Minibar
Safety deposit box at reception
Credit card accepted
Luggage storage
Airport transfer
Room service
Meeting/Banquet facilities
Business centre
Beauty salon
Facilities for persons with disabilities
Steam baths
Dry cleaning
Breakfast area
Rooms/Facilities for disabled guests
Smoking area
Breakfast in the room
Free cable internet
Souvenirs/Gift shop
Shoe shine
Babysitting/Child services
Radio
Dinner area
Medical services

Locatie TELEFERIC GRAND HOTEL, Poiana Brasov, Romania