Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

HOTEL CLERMONT

4 stele

   Str Mihai Eminescu Nr 225a, Covasna Vezi pe harta

Destinații în România
 | 
Wellness & Spa in Romania
 | 
Stațiuni balneo în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL CLERMONT, Covasna, Romania

Accesul la piscina se face doar pe baza de integistrare, maxim 80 minute /sesiune, maxim 20 persoane.

Libertatea de miscare, intimitatea desavarsita si privelistea minunata pe care o descoperiti de la fereastra fiecarei camere a Hotelului CLERMONT reprezinta efectele benefice ale unei arhitecturi generoase, gandite In favoarea oaspetelui si in consonanta cu tendintele actuale.

Descriere facilitati:
Incluse in tarif: serviciu Concierge, preluare si transmitere mesaje, corespondenta, serviciu de transport si pastrare bagaje, apeluri trezire, obiecte pierdute, acordare de prim ajutor in caz de urgenta (receptie), ziare, reviste, garderoba restaurant
Contra cost: room service, spalatorie/ calcatorie, servicii secretariat (fotocopiere, tiparire, slide-uri, dactilografiere, fax, telefon, curierat rapid, etc), rent a car, taxi, comisionerat-curierat, parcare autocare, vanzari de marfuri si de articole de stricta necesitate, suveniruri.

Procedurile ce sunt oferite in cadrul Clermont Health Center si Clermont Beauty Center: bai CO2, mofeta, dus subacval, baie galvanica, curenti diadinamici, curenti interferentiali, curenti trabert, magnetodiaflux, raze unde scurte, ultrasunete, aerosoli, masoterapie, kinetoterapie individuala si de grup, vibromasaj, hidromasaj limfatic, analize de laborator, gimnastica medicala si de intretinere, piscina, sauna, jacuzzi, cosmetica (manichiura si coafura), tratament cu laser.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Politici:
POLITICA HOTELULUI PENTRU PROTECTIE ANTICOVID

Avand in vedere decizia CJSU Covasna din 30 septembrie 2021 (cu aplicare din 1 octombrie 2021 pentru 14 zile), conform legii (HG 932/2021 completata cu HG990/2021 si HG1015/2021), este permis accesul la facilitatiile hotelului doar persoanelor ce detin un Certificat digital European Covid valabil in format tiparit sau electronic (trebuie prezentat un cod QR).
Singura exceptie se aplica strict serviciilor de cazare.
Pentru turisti straini (care nu sunt cetateti ai Uniunii Europene) se accepta si certificatele de vaccinare emise de statele respective.

QR code-ul va fi scanat cu aplicatia oficiala Check DCC, la intrarea in hotel iar dupa check-in se aloca bratara verde personalizata.
Nu se stocheaza si nu se retin date personale, nu se verifica identitatea persoanei. Raspunderea prezentarii unui certificat digital European fals este a clientului in totalitate.
Nepurtarea acestei bratari la vedere implica scanarea certificatului de fiecare data cand intra in diferitele facilitate ale hotelului (ex. cafenea, restaurant, piscina etc.).

Pentru persoanele care au doar cazare cu mic dejun exista posibilitatea cazarii fara certificat digital European Covid, cu alocarea unei bratari Sunfire (portocalie), insa cu servirea mic dejunului in camera. Nu este permis accesul la alte facilitati.

Ce insemna Certificat digital European Covid
Accesul este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

Nu este permis accesul in hotel cu animale de companie.
Nu se accepta introducerea si consumul de bauturi alcoolice si nealcoolice in hotel, altele decat cele comercializate in cadrul locatiei.
Check-in-ul se efectueaza dupa ora 14 iar check-out-ul pana cel tarziu la ora 12.

Servicii masa:
Se asigura in restaurantul Clermont, categoria 4 stele in sistem fisa cont.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Coffee bar
Terrace
TV in room
Conference room
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Jacuzzi
Safety deposit box in room
Air conditioning
Laundry
Ironing service
Free parking
Rent a bike service
Indoor swimming pool
Bar
Minibar
Facilities for persons with disabilities
Car rental

Locatie HOTEL CLERMONT, Covasna, Romania