Cere oferta Cere oferte
Vacante

COMPLEX BALNEAR EXPRO

3 stele

   Bazna, Str Avram Iancu, Jud Sibiu, Bazna Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere COMPLEX BALNEAR EXPRO, Bazna, Romania

Sejur Pensiune completa si tratament minim 6 nopti (atentie tratamentul se calculeaza doar pentru zilele de L, M, M, J si V)

Ambianta Hotelului COMPLEX BALNEAR EXPRO din Bazna este deosebita, putand satisface cele mai exigente gusturi, oferta fiind diversificata, de la turismul de sanatate la cel de afaceri, toate acestea alaturi de o bogata oferta de odihna si agrement. Complexul Balnear Expro se afla in Bazna pe dealul Chiciura, la 600 m altitudine, in partea de nord-est a statiunii.

Descriere facilitati:
Tratament: baza de tratament cuprinde cabinete de kinetoterapie, electroterapie, parafina, masaj, dus scotian, impachetari cu namol, bai galvanice. Se asigura tratamentul bolilor reumatice, ginecologice, stari postoperatorii, terapii naturiste, fizioterapie, ORL, aromoterapie, homeoterapie, refloxoterapie.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Atractii turistice:
Biserica Evanghelica; Sf. Margareta (Medias); Biserica Evanghelica Bazna (500 ani de existenta).

Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Expro, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Private bathroom
Conference room
Fitness centre
Laundry
Ironing service
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Tennis court
Minibar
Safety deposit box at reception
Health treatments facilities

Locatie COMPLEX BALNEAR EXPRO, Bazna, Romania