Cere oferta Cere oferte
Vacante

CLUB VILA BRAN

3 stele

   Str Alunis, Nr 913, Bran Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CLUB VILA BRAN, Bran, Romania

RO Complexul de VILE BRAN este locul unde puteti experimenta ceva cu adevarat

Complexul este situat la 800 de metri de Castelul Bran si se intinde pe o suprafata de aprox 60.000 mp. Este format din 12 vile cu capacitate intre 5 si 24 camere, 2 restaurante, 1 terasa bar, baza de agrement, sala de teatru, parc istoric, magazin de suveniruri si Birou de informare turistica baza de agrement, parc istoric.

Descriere facilitati:
Check-in incepand cu orele 16:00, check-out pana la orele 11:00.
GRATUIT la dispozitia turistilor cazati in club (in limita disponibilitatilor si a functionalitatii):
- 1 Piscina exterioara incalzita cu jacuzzi (in sezonul de vara);
- 1 Piscina exterioara, incalzita, pentru copii, cu instalatii de joaca (sezonul de vara);
- 1 Piscina interioara, incalzita, cu jacuzzi
- Valea cu povesti - vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Casuta Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casa Vrajitoarei, Zona Arctica Club Vila Bran, Castelul Printesei si Barlogul lui Culita .
- Sala de jocuri (sah, table, sjoelen, air – hockey, biliard, bank – shot);
- Mese de biliard, mese de ping – pong, petanque, darts, echitatie in manej (cal, ponei);
- Parc natural cu hamace si bancute;
- Teren de tenis, mini teren de baschet, terenuri de fotbal;
- Amfiteatru – jocuri, concursuri,
- Parc istoric (12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, incepand de la Burebista pana la Regina Maria);
Baza de agrement este gratuita si poate fi folosita in limita disponibilitatii, a functionalitatii si in functie de conditiile meteo, in masura in care ne este permis de catre autoritati in contextul pandemic.
Pentru a fi recunoscuti ca turisti cazati in cadrul Club Vila Bran si a putea astfel beneficia de baza de agrement, la check-in, veti primi o bratara pe care este obligatoriu sa o purtati la mana. Accesul la baza de agrement si activitatile organizate, este diferentiat in functie de pachetul ales (doar cazare sau cazare cu toate mesele); turistii care opteaza doar pentru servicii de cazare nu vor beneficia de jocuri, concursuri, ateliere de creatie, drumetii, etc.
In dotarea Club Vila Bran se gasesc numeroase spatii si instalatii de agrement, terenuri de sport, piscine, locuri de joaca, animale domestice sau salbatice. Utilizarea acestora pentru agrement, joaca sau sport se face pe propria raspundere sau pe raspunderea parintilor insotitori. Club Vila Bran si personalul acestuia nu se fac raspunzatori pentru eventualele accidentari sau probleme ce pot aparea. Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenintator al Beneficiarului poate duce la intreruperea sejurului si decazarea Beneficiarului si a insotitorilor acestuia. Club Vila Bran isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
Tarifele doar pentru cazare, nu includ facilitatile bazei de agrement si momentele de divertisment. Acestea sunt oferite gratuit in masura posibilitatii si disponibilitatii si cu respectarea conditiilor si regulilor Club Vila Bran, in masura in care reglementarile date de autoritati, ne permit desfasurarea lor.
Club Vila Bran nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calamitati naturale, inzapeziri sau diverse lucrari care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apa, gaz sau energie electrica si nici de modificari de ultim moment aduse programului de activitati datorita conditiilor meteo sau regulilor/restrictiilor impuse de catre autoritati.

Atractii turistice:
RO Castelul Bran.

Servicii masa:
RO - se acorda in restaurantele proprii categoria I in sistem fisa cont.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
- 0-6 ani gratuit la cazare daca nu se solicita pat suplimentar.
Intr-un apartament se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii (0-14 ani).
Tarifele pentru copii se aplica si in cazul apartamentelor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
Children playground
Conference room
Sauna
Fitness centre
Free parking
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Tennis court

Locatie CLUB VILA BRAN, Bran, Romania