Cere oferta Cere oferte
Vacante

Das Hotel Eden

4 stele

   Seefeld In Tirol

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Das Hotel Eden, Seefeld In Tirol, Austria

Descriere: Inconjurat de un parc amenajat cu un design generos, chiar vizavi de zona pietonala din Seefeld, Das Hotel Eden are zona spatioasa de spa, centru de infrumusetare, precum i acces gratuit la Wi-Fi. Piscina incalzita in aer liber ofera vedere la muntii din jur. Situat intre muntii frumoi ai Tirolului, toate camerele hotelului Eden au balcon i ofera vedere panoramica. De asemenea, puteti inchiria un notebook de la receptie. La restaurantul Seebach puteti savura mese delicioase sau puteti gusta delicatese regionale i vin din lista generoasa de vinuri de la Adam’s Bistro Bar, cu muzica live. Oferta de demipensiune include bufet de prajituri dupa-amiaza, 1 cina cu 5 feluri i o cina tematica tip bufet o data pe saptamana.



Localizare: In liniste, in mijlocul lumii montane tiroleze, incorporat intr-un parc. Zona pietonala este la 200m de Seefeld, iar statia de autobuz Rosshütte la cca. 1km.



Facilitati hotel: vedere la munte, piscina in aer liber (deschisa tot anul), gradina, terasa la soare, balcon, depozit schiuri, scoala de schi, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), schi, drumetii, ciclism, calarie, mini golf, sauna, sala de fitness, solar, spa & centru de wellness, masaj, cada cu hidromasaj, baie turceasca/baie de aburi, inchirieri biciclete, camera de jocuri, biblioteca, casino, canale prin cablu, canale prin satelit, telefon Internet, Internet wireless disponibil in intregul hotel gratuit, parcarea privata gratuit la proprietate, room service, pranz la pachet, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), receptie deschisa nonstop, camera de bagaje, serviciu de concierge, spalatorie, curatatorie chimica, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, fax/copiator, ziare, seif, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, camere de familie, lift, incalzire, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, seif



Dotari camere: balcon, vedere la munte, telefon, canale prin satelit, canale prin cablu, TV cu ecran plat, seif, birou, incalzire, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, toaleta, baie, papuci de casa, cada sau dus, minibar, serviciu de trezire, prosoape, lenjerie de pat, etaje superioare accesibile cu liftul



Website: http://www.eden-seefeld.at/en/hotel

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.