Cere oferta Cere oferte
Vacante

Asterias Village (K)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Asterias Village (K), Thassos, Grecia

Descriere: Hotelul Asterias Village de 4 stele este recomandat cuplurilor si familiilor, oferind acestora privelisti panoramice de pe dealul unde este situat, intr-o atmosfera calda si primitoare.
Localizare: Hotelul Asterias Village se afla amplasat pe o colina, la 150 metri de satul Piskopiano, la 300 metri de Koutouloufari, la 1.5 km de plaja cu nisip din statiunea animata Hersonissos si la 23 km de aeroportul din Heraklion.
Dotari camere: Hotelul Asterias Village este compus din 32 studiouri, 43 de apartamente cu un dormitor si 14 maisonette iimpartite in 10 cladiri. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, telefon, seif (cu plata, 2 euro/zi), TV satelit, baie cu dus sau cada, uscator de par, bucatarie complet echipata, balcon sau terasa.
Facilitati: Hotelul Asterias Village ofera clientilor sai receptie deschisa 24 ore salon, zona vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, mini market, piscina cu jacuzzi, prosoape pentru piscina si plaja (cu depozit), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, centru Spa (cu plata), gradina, parking, capela/biserica, darts, tenis de masa, prim ajutor, doctor (la cerere, cu plata), schimb valutar, biblioteca, inchiriere de masini si biciclete, transport gratuit in Hersonissos cu autobuzul hotelului, restaurant cu terasa, snack bar la piscina. Ocazional se organizeaza seri tematice.Pentru copii hotelul asigura loc de joaca, mini club (4-12 ani), piscina pentru copii, pat si scaune pentru infanti (la cerere, gratuit).
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Pagina web: www.asteriasvillage.gr/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.