Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pefkari Beach Studios Albatross


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Pefkari Beach Studios Albatross, Pefkari, Grecia

Pefkari Beach Studios Albatros este situat in partea de sud a Thassosului, pe plaja Pefkari, la o distanta de 34 km fata de Aeroportul Megas Alexandros din Kavala. Aceasta unitate de cazare este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru o vacanta cu buget redus, dar cu servicii de calitate. Zona este ideala pentru cei care cauta o vacantă linistita. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Sport si divertisment
Turistii pot practica sporturi nautice iar hotelul poate organiza la cererea oaspetilor sai excursii cu barca la Insula Panagia si Agio Oros.

Localizare
Pefkari Beach Sudios Albatros se afla la o distanta de 900 m fata de centrul satului Potos, pe plaja Pefkari, in sudul Insulei Thassos. Alexandra Beach se afla la o distanta de 350 m fata de hotel.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie Pefkari Beach Studios Albatross, Pefkari, Grecia