Cere oferta Cere oferte
Vacante

Pefkari Beach Studios Albatross

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Pefkari Beach Studios Albatross, Pefkari, Grecia

Pefkari Beach Studios Albatros este situat in partea de sud a Thassosului, pe plaja Pefkari, la o distanta de 34 km fata de Aeroportul Megas Alexandros din Kavala. Aceasta unitate de cazare este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru o vacanta cu buget redus, dar cu servicii de calitate. Zona este ideala pentru cei care cauta o vacantă linistita. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Sport si divertisment
Turistii pot practica sporturi nautice iar hotelul poate organiza la cererea oaspetilor sai excursii cu barca la Insula Panagia si Agio Oros.

Localizare
Pefkari Beach Sudios Albatros se afla la o distanta de 900 m fata de centrul satului Potos, pe plaja Pefkari, in sudul Insulei Thassos. Alexandra Beach se afla la o distanta de 350 m fata de hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Studiourile , renovate ofera turistilor vedere la mare .Clientii vor avea umbrele si sezlonguri gratuite dar si WiFi gratuit.
Oaspetii au acces la un bar – restaurant iar parcarea este gratuita.