Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati Pantheon Studios Apartments, Thassos, Grecia

Parking
Nisip si pietris
Balcon/terasa
Aer conditionat
Televizor
1 dormitor
2 dormitoare
Card de credit
Animalele de companie permise
Frigider
Sezlonguri
Umbrele
Nu exista facilitati persoane cu dizabilitati
100-300 m
Wi-Fi internet in spatiile publice
Pat dublu sau 2 paturi de o persoana
Dus
Bus stop
Chicineta
Receptie

Descriere Pantheon Studios Apartments, Thassos, Grecia

Locatie

La 2,5 km de statiunea Limenaria, la 35 km de portul si orasul Limenas , la 20 km de portul Prinos - insula Thassos, la 38 km de aeroportul Kavala Megas Alexandros.


Recomandari

O zonă confortabilă, cu grădină, camere spațioase, cu bucătărie, internet gratuit. O plajă lungă este situată la câțiva pași. În accesul ușor la centrul satului stațiunii Limenarya cu o infrastructură turistică dezvoltată. Hotelul este potrivit pentru o vacanță relaxantă, economică.


Descriere camere

Total 15 camere: Studios Ground Floor or Upper Floor (~31 mp), Studios min 3 pax Ground Floor or Upper Floor (~33 mp), Apartments 2-Bedroom Upper Floor (~35 mp), Apartments Superior 2-Bedroom Ground Floor or Upper Floor (~41 mp).

Facilitati camera: bucatarie (aragaz cu 2 plite, ustensile), aer conditionat, TV, frigider, dus, balcon/ terasa.

Studio Ground Floor or Upper Floor (~31 mp) Hol, living cu bucătărie și zonă de dormit în plan deschis, duș, 2 paturi de o persoană sau pat dublu.

Studio min 3 pax Ground Floor or Upper Floor (~33 mp) Hol, living cu bucătărie și zonă de dormit în plan deschis, duș, 3 paturi de o persoană sau un pat dublu și un pat de o persoană.

Apartment 2-Bedroom Upper Floor (~35 mp) Hol, bucătărie mică, 2 dormitoare separate, duș, 2 paturi duble sau pat dublu și 2 paturi de o persoană.

Apartments Superior 2-Bedroom Ground Floor or Upper Floor (~41 mp) Hol, bucătărie mică, 2 dormitoare separate, duș, terasă mare pe colț, pat dublu și 2 paturi de o persoană.

Servicii de menaj de 3 ori pe saptamana, schimbarea lenjeriei si a prosoapelor de 2 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie Pantheon Studios Apartments, Thassos, Grecia