Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Palladion Hotel, Thassos, Grecia

Descriere: Palladion este un hotel de familie ideal pentru o vacanta cu buget redus. Hotelul isi intampina clientii cu ospitalitatea cretana, oferind servicii profesionale la preturi rezonabile, de 28 de ani fiind o prezenta constanta in industria hoteliera din Creta.
Localizare: Palladion Hotel este localizat la 6 km de orasul Rethymno, la 75 km de Chania si la 76 km de Heraklion.
Plaja: Palladion Hotel este situat la 150 m de plaja nisipoasa, cu umbrele si sezlonguri cu plata. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost.
Dotari camere: Palladion Hotel dispune de 79 de camere single, duble si triple, toate dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon, seif (10 euro/saptamana), TV satelit, frigider, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Facilitati hotel: Palladion Hotel ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon cu terasa, zona vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, biblioteca, restaurant cu terasa, cafe-bar, piscina (08:00-20:00), umbrele si sezlonguri gratuite la piscina si cu plata pe plaja, gradina, parking, doctor (la cerere, cu plata), prim ajutor, loc de joaca pentru copii, pat pentru infanti (la cerere, cu plata), sporturi acvatice (contra cost). Ocazional se organizeaza seri folclorice, karaoke, spectacole cu muzica live.
Pagina web: http://www.hotel-palladion.gr
Clasificarea oficiala: 2*
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Transfer: durata transferului din aeroportul Heraklion, este de aproximativ o ora si jumatate.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.