Cere oferta Cere oferte
Vacante

POTOS

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere POTOS, Potos, Grecia

Foarte bine 8.1 Booking.com Hotelul este situat intr-unul dintre cele mai frumoase sate de pe litoralul insulei Thassos, la numai 100 m de centrul localitatii Potos, cu plaja sa de nisip, baruri si taverne, intr-o zona linistita care asigura decorul perfect pentru vacanta. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun (08:00-10:00) bufet in restaurantul principal. Restaurantul A la carte ofera preparate din bucataria greceasca si internationala, iar barul de la piscina ofera o gama variata de bauturi alcoolice si non alcoolice.

Localizare
Hotelul se afla la 100 m de centrul localitatii Potos si de plaja cu nisip. In centru se gasesc magazine, baruri, taverne. Portul Limenas este la 35 km.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului isi pot petrece timpul liber in cadrul piscinei in aer liber cu bar, pe plaja publica cu nisip, bar pe plaja.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Toate cele 32 de camere au aer conditionat, TV, acces gratuit la internet wireless, frigider, baie cu cabina de dus, uscator de par, telefon, seif, balcon mobilat. Camerele duble au 17 mp, sunt situate la parter sau la etajul 1 si au capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele Family pentru 4 persoane au 35 mp, dormitor separat si capacitatea maxima de 4 persoane. Camerele Family pentru 5 persoane au 35 mp, dormitor separat si capacitatea maxima de 4 adulti si 1 copil.