Cere oferta Cere oferte
Vacante

Ntinas Filoxenia Hotel & Spa

3 stele

   Skala Potamia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Ntinas Filoxenia Hotel & Spa, Skala Potamia, Grecia

Complexul format din 5 cladiri se afla in Skala Potamia, la 300 m de plaja si foarte aproape de Golden Beach. Hotelul cu 2 piscine conectate printr-un canal cu apa si o cascada ofera o gama de servicii potrivite pentru familiile cu copii. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Complexul format din 5 cladiri se afla in Skala Potamia, la 300 m de plaja cu nisip si foarte aproape de Golden Beach. Portul Limenas este la 16 km. In apropiere se afla diverse magazine, iar in port o serie de restaurante si baruri.

Facilitati hotel
Hotelul are receptie (07:30-23:30), camera pentru bagaje, bancomat, seifuri la receptie (gratuit), parcare, servicii medicale la solicitare, inciriere de masini si biciclete, mini market, acces gratuit la internet WIFI in zonele publice, restaurant, taverna, bar la piscina, cafenea, 2 piscine exterioare (09:00-15:00 si 17:00-20:00) conectate printr-un canal cu apa si o cascada, hidromasaj/jacuzzi (contra cost), loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere
Camerele au seif, chicineta utilata, frigider, aer conditionat, balcon sau terasa, baie cu dus, uscator de par, TV satelit. Camerele Deluxe au capacitatea de 3 persoane. Camerele Executive sunt cele mai noi si au capacitatea de 3 persoane.  Apartamentele cu 1 dormitor sunt formate din dormitor si living cu chicineta si au capacitate maxima de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii. Apartamentele cu 2 dormitoare au 3 incaperi: una cu un pat matrimonial, una cu 2 paturi si un living cu chicineta si 2 canapele, avand capacitatea maxima de 4 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 4 copii.

Sport si divertisment
Turistii isi pot petrece  timpul liber, beneficiind de: seri tematice cu activitati: pictura, filme, teatru, plaja publica cu nisip, umbrelele si sezlongurile sunt gratuite (cu consumatie la bar).

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun (08:00-11:00) si cina (18:00-21:0) bufet in restaurantul principal. Hotelul mai are o taverna si 2 baruri la piscina.

Facilitati copii
Cei mici se pot bucura de gradina cu loc de joaca si piscina.

Spa & Wellness
Hotelul dispune de jacuzzi in aer liber cu hidro masaj (contra cost).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.