Vacante

Kapahi Sea View Hotel Apartments

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Kapahi Sea View Hotel Apartments, Thassos, Grecia

Descriere: In cazul in care doriti cazare de calitate intr-un spatiu nou de cazare, pozitionat la 3-4 minute de mers pe jos de centrul Potos si de plaja, Kapahi apartamente este alegerea perfecta.
Localizare: Este situat la 200 m de faimoasa plaja San Antonio si la numai 250 m de centrul Potos.
Facilitati hotel: piscina, Wi-Fi in spatiile publice, parcare, aer conditionat.
Dotari camere: aer conditionat, TV LCD, chicineta complet utilata cu toaster, fierbator si sandwich maker, frigider, uscator de par. Exista 2 apartamente cu vedere la mare, in ultimul etaj. Fiecare are un dormitor separat, cu un pat dublu si o camera de zi / sufragerie cu o canapea extensibila dubla. Acestea au un balcon sau terasa mare, cu vedere directa sau vedere latera lamare, o chicineta bine echipata si o baie cu dus. Mai sunt si 2 apartamente de lux, la cativa pasi deasupra nivelului de gradina. Fiecare are un dormitor separat cu un pat dublu si o camera de zi / sufragerie cu o canapea extensibila dubla. Au ferestre mari, o chicineta bine echipata si o baie cu dus. Cele mai spatioase sunt Suitele care sunt la nivelul gradinei. Fiecare Suita are jacuzzi, un pat dublu king size, o canapea dubla si o canapele extensibile de o persoana cu saltele ortopedice care de folosesc pentru copii (lungime 1,70 m). Acestea au un balcon privat mare si o chicineta bine echipata, baie de servici si baie cu dus.
Masa: Mic dejun.
Plaja: publica, la 200 metri.
Pagina web: www.facebook.com/kapahiseaviewpotos

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.