Vacante

Inspira Boutique Hotel (Skala Prinos)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Inspira Boutique Hotel (Skala Prinos), Thassos, Grecia

Descriere: Hotelul Inspira Boutique este o oaza destinata adultilor (16+), fiind creat special pentru a oferi un cadru linistit, privat.


Localizare: Hotelul Inspira Boutique este situat in Skala Prinos la 20 m de plaja, la 5 minute de mers de centrul statiunii si la 15 km de capitala insulei Thassos, Limenas.


Facilitati hotel: Hotelul dispune de receptie, restaurant, bar, piscina, room service, Internet wireless si parcare gratuit.


Facilitati camere: Camere sunt dotate cu televizor cu ecran plat, aer conditionat, WiFi gratuit, uscator de par, minibar, seif, teras sau balcon.


Categorie: 3*


Website: https://www.inspiraboutique.com/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Inspira Boutique Hotel (Skala Prinos), Thassos, Grecia