Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Ellas Hotel, Skala Potamia, Grecia

8,3 booking.com/ 4,0 Trip Advisor Hotelul Ellas este situat intre satele Skala Panagia si Skala Potamia, langa faimoasa plaja Golden Beach, perfect pentru o vacanta sub soarele primitor al Greciei. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Hotelul se afla la aproximativ 100m de plaja, intre satele Skala Panagia si Skala Potamia, la aproximativ 12km de capitala insulei Thassos, Limenas.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de un restaurant, cafenea, bar, parcare gratuita, biblioteca, receptie deschisa 16/24, room service 12/24, piscina exterioara, pool bar si servicii de curatatorie.

Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif contra cost, Wi-Fi, frigider, TVsatelit, baie privata cu dus si uscator de par.

Drinks & Food
Restaurantul serveste mancare traditionala, iar clientii se pot bucura la barul piscinei de bauturi racoritoare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.