Cere oferta Cere oferte
Vacante

Elektra Hotel

3 stele

   Skala Prinos

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Elektra Hotel, Skala Prinos, Grecia

8,7 booking.com/ 4,5 Trip Advisor Elektra Thassos se afla la cativa pasi de portul Ormos Prinou. Proprietatea beneficiaza de acces imediat la plaja si de o priveliste ideala pentru o seara romantica. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Hotelul se afla la 100m de portul Ormos Prinousi la 16km de orasul si portul Limenas. Cea mai apropiata plaja se afla la aproximativ 50m.

Facilitati hotel
   Hotelul dispune de o piscina in aer liber, bar, o terasa cu vedere la mare, parcare gratuita, camera de bagaje, proasoape de plaja la cerere si servicii transfer la/ de la portul Skala Prinos. Receptia este deschisa intre orele 08:00-24:00.

Facilitati camere
Toate camerele dispun de aer conditionat, mini bar, Wi-Fi, TVsatelit, serviciu de trezire, pat pentru bebelusi la cerere, baie private cu dus.

Sport & divertisment
Hotelul pune la dispozitie clientilor serviciu pentru inchiriere biciclete contra cost.

Drinks & Food
Micul dejun poate fi servit in zona lounge, iar in timpul zilei turistii pot servi bauturi de la barul hotelului.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.