Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Captain's Beach Apartments

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Captain's Beach Apartments, Limenas, Grecia

Scor Booking – 8.2, foarte bine Captain's Beach Apartments este situat pe insula Thassos, in portul vechi din orasul Limenas, la 12 km distanta de Kavala. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Captain's Beach Apartments este situat pe insula Thassos, in portul vechi din orasul Limenas, la 12 km distanta de Kavala.

Facilitati hotel

Turistii dispun de spatii de cazare in sistem self-catering cu balcon si Wi-Fi gratuit. Fiecare apartament este dotat cu baie si bucatarie iar la parter se afla un restaurant. Centrul orasului Thassos se afla la 200 de metri distanta iar in apropiere se afla o parcare publica gratuita.

Facilitati camere

Apartamentele dispun de balcon privat, baie, frigider, TV. Camerele au vedere la port, plaja si la muntii din apropiere.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Captain's Beach Apartments, Limenas, Grecia