Cere oferta Cere oferte
Vacante

Blue View Hotel

2 stele

   Limenaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Blue View Hotel, Limenaria, Grecia

Exceptional - 9.5 Booking.com Hotelul Blue View este situat la capatul satului Limenaria, intr-o zona linistita si cu o priveliste uimitoare asupra Marii Egee. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Restaurantul de la Blue View ofera oaspetilor sai un mic dejun tip bufet cu o gama larga de gusturi mediteraneene sanatoase si delicioase, facute din cele mai proaspete ingrediente locale.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de piscina exterioara cu zona special amenajata pentru copii.

Localizare
Hotelul Blue View este considerat a fi un punct de plecare perfect pentru activitatile zilnice, turistii putand sa aleaga din numeroasele plaje din apropiere sau pot merge mai departe pentru a descoperi cascadele Apostolou, vechea zona miniera din Metalleia sau satele de pe litoral Tripiti, Pefkari, Psili Amos si Potos. Pentru a ajunge la acest hotel, turistii trebuie sa mearga cu feribotul de la Aeroportul din Kavala pana la cele mai apropiate porturi, apoi cu masina sau autobuzul mai au de parcurs aproximativ 50 km pana la hotel in Limenaria.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Hotelul Blue View ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, bar, piscina, plaja privata cu umbrele si sezlonguri.