Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Beach Hotel Kapahi

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Beach Hotel Kapahi, Thassos, Grecia

Descriere: Acest hotel se afla in Pefkari, un sat la malul marii din sudul insulei Thassos, la doar 1 km de Potos.
Localizare: la doar 1 km de Potos. Centrul localitatii Limeria este la 2 km.
Facilitati hotel: Wi-Fi in tot hotelul, restaurant, cafe-bar si o sala de masaj pentru relaxare. Hotelul are parcare privata gratuita. Se permite accesul cu animale de companie.
Dotari camere: cele 26 de camere de cate 16 metri patrati sun dotate cu aer conditionat, televizor, frigider, cabina de dus, uscator de par, balcon, (cele mai multe dintre ele cu vedere la mare).
Masa: mic dejun
Plaja: publica, la doar cativa metri de hotel.
Web: https://www.beachotel-kapahi.gr/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.