Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Astris Sun, Thassos, Grecia

Locatie
Zona Astris (partea de sud a insulei), la 35 km de centrul orașului Limenas, la 35 km de portul Limenas. Thassos, la 53 km de aeroportul "Megas Alexandros" din Kavala. Cladire cu trei etaje, lift. Supermarketuri, taverne, baruri pe plajă - la 80 m de hotel.
Recomandari
Un mic hotel, aproape de plajă. Zonă verde frumoasă, stil simplist, restaurant, bar, piscină, internet, servicii de calitate.


Descriere camere
Total 52 de camere: Single Rooms & Double Rooms (~20 mp), Triples (~25-27 mp), Superior Doubles (~20 mp), Superior Triples (~25-27 mp).Facilitati camere: aer condiționat, TV, telefon, internet Wi-Fi gratuit, frigider, duș, uscător de păr, balcon/ terasă.Double Room - pat dublu sau doua paturi de o persoana.Triple Room - pat dublu si pat de o persoana.Superior Double - camere renovate in perioada 2017-2018. Pat dublu sau doua paturi de o persoana.Superior Triple - camere renovate in perioada 2017-2018. Pat dublu sau doua paturi de o persoana si canapea.Tip pat suplimentar - standard.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei de 2 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.