Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Anna Beach Hotel (Limenaria)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Anna Beach Hotel (Limenaria), Thassos, Grecia

Descriere: Hotelul ANNA BEACH, o cladire foarte frumoas langa plaja, cu camere mari, mobilate elegant, cu servicii impecabile. Anna Beach este un hotel mic, dar bine organizat, cu o terasa si un bar cu vedere la mare, unde puteti savura mese usoare sau un cocktail la un apus de soare frumos. Piscina are o vedere impresionanta la munte, inconjurata de o terasa plina de sezlonguri. Plaja este la doar cativa pasi.
Localizare: pe plaja in Limanaria, unul din cele mai frumoase orasele din Thassos
Facilitati hotel: piscina, piscina pentru copii, terasa cu vedere la mare, sezlonguri, lounge bar
Dotari camera: Studiourile au chicinet cu 2 arztoare electrice si frigider, aer conditionat cu tax suplimentar, TV, radio, articole de toalet, dus si balcon. Exist o canapea extensibil potrivit pentru un copil de pAen la 12 ani.
Masa: mic dejun
Categorie oficiala: 2*
Pagina web: https://dhotels.gr/en/anna-beach-hotel.html

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Anna Beach Hotel (Limenaria), Thassos, Grecia