Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Anna 's Star Beach Hotel, Potos

Hotelul Anna’s Star Beach este situat in Potos, in insula Thassos, la o distanta de 42 km fata de aeroportul Megas Alexandros din Kavala. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Localizare
Anna’s Star Beach Hotel este localizat la o distanta de 40 de m de plaja, intr-o livada de maslini, la o distanta de 100 m de centrul statiunii Potos, in sudul insulei Thassos. In celalalt capat al plajei se afla localitatea San Antonio. Hotelul se afla la o distanta de 25 km distanta fata de Prinos, cel de-al doilea port al insulei Thassos.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie Anna 's Star Beach Hotel, Potos