Cere oferta Cere oferte
Vacante

Alkyon Hotel

2 stele

   Thassos, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Alkyon Hotel, Thassos, Grecia

Hotelul este situat in Limenas, in fata portului de agrement, in apropiere de magazine, taverne si cafenele, Este recomandat tinerilor si amatorilor de vacanta activa. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun, servit in patiseria Stamatis, aflata chiar langa hotel.

Localizare
Hotelul este situat in Limenas, in fata portului de agrement, in imediata apropiere a numeroase magazine, taverne si cafenele. Hotelul se afla la 100 m de o mica plaja si la 400 m de plaja amenajata.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.