Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Aliston Studios, Skala Potamia, Grecia

Locatie
La 2 km de Skala Potamia, la 12 km de portul Limenas și de la Limenas (Thassos).
Recomandari
Un mic hotel confortabil lângă mare, o selecție de camere confortabile, internet, bar, piscină.


Descriere camere
Total 14 camere: Doubles Ground Floor (~23 mp), Doubles Superior Upper Floor (~23 mp), Family Rooms Ground Floor (~24 mp), Family Rooms Superior Upper Floor (~24 mp).Facilitati camere: bucătărie (aragaz, farfurii, nu sunt disponibile tigăi), ceainic electric, aer condiționat, TV cu ecran plat, televiziune prin satelit, mini-frigider, baie cu duș, set de baie, uscător de păr, seif (gratuit), acces gratuit la internet Wi-Fi, balcon / terasă.Double Ground Floor Pat matrimonial, pat suplimentar - pliant.Double Superior Upper Floor Cameră dublă sau 2 paturi de o persoană, canapea, aparat de cafea.Family Room Ground Floor Pat dublu, canapea dublă.Family Room Superior Upper Floor Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea dublă.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.