Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere A for Art, Limenas, Grecia

Locatie
Limenas (centrul orasului), 500 m de la port, 22 km de la aeroport "Megas Alexandros" din Kavala.Hotelul este localizat intr-o cladire istorica din secolul XX, construit in 1907, este considerat un monument modern. Interiorul este bogat in opere de arta, mobilier nou, iluminat si accesorii, opere facute de artisti cunoscuti. Cladire cu patru etaje, lift. Acest hotel a fost deschis in 2016, dupa o renovare completa a cladirii. 
Recomandari
Hotelul rafinat în centrul capitalei insulei. O clădire veche, o combinație de stil tradițional și modern. Camere confortabile, 2 restaurante, baruri, piscină, internet, servicii la nivel înalt.


Descriere camere
Un total de 39 camere: The Cozy Duo (~ 18 mp), 18 Just Rooms (~ 21 mp), 6 A-Suites (~ 28 mp).Facilitati camere: aer conditionat, TV cu ecran plat prin satelit, acces gratuit la internet Wi-fi, mini frigider, telefon, cada/cabina de dus, uscator de par, set de baie, papuci, seif (gratuit).The Cozy Duo Pat dublu. Just Rooms Pat dublu pentru adulti, fotoliu extensibil pentru copil.A-Suites  Living si un dormitor separat. Pat dublu si un fotoliu extensibil.Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana. 


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.