Cere oferta Cere oferte
Vacante

Vathi Cove Luxury Resort amp; Spa Thassos

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Vathi Cove Luxury Resort amp; Spa Thassos, Thassos, Grecia

On a sandy, white beach with turquoise, crystal clear water, close enough to hear the sound of the waves, Vathi Cove Luxury Resort & Spa is a refined, aesthetic oasis. Absolute privacy and high quality service piece together a premium leisure experience in a cosmopolitan and romantic setting. Here, you can find 30 luxurious rooms and suites, a spa, a fine dining restaurant with a breathtaking view of the endless blue sea, a sunset lounge bar with a unique ambience and an all-day pool bar restaurant, where you can enjoy our service while lying on the comfortable sunbeds around the heated swimming pool and the beach.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Vathi Cove Luxury Resort amp; Spa Thassos, Thassos, Grecia