Cere oferta Cere oferte
Vacante

Kapahi Sea View Apartments amp; Suites

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Kapahi Sea View Apartments amp; Suites, Thassos, Grecia

Kapahi Sea View Apartments & Suites are located in a ideal spot in Potos, one of the most famous villages of South Thassos. Most of the apartments have a breathtaking view to the Aegean Sea and only few minutes walking from the sandy beach. All units have kitchenette, large modern rooms and balconies. Our low depth swimming pool, is an exceptional idea for the afternoon litte swimmers.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Kapahi Sea View Apartments amp; Suites, Thassos, Grecia