Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL BODHI SERENE

4 stele

   110 Ratchaphakhinai Road, Tambol Phra Singh, Amphur Muang, Chaing Mai 50200, Thailand, Chiang Mai Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL BODHI SERENE, Chiang Mai, Thailanda

Hotelul Bodhi Serene este situat în interiorul vechilor ziduri ale orașului Chiang Mai, la2 blocuri distanta de faimoasa poarta Tha Pae Gate. Este înconjurat de multe temple vechi și este situat la doar 15 minute de aeroport.

Un sejur la Bodhi Serene este sinonim cu o experiență de izolare fata de agitația lumii exterioare și un refugiu pentru relaxare completă. Hotel de tip Boutique.

Descriere camere:
baie cu cadă separată și cabină de duș separată, cu facilități de ultimă oră, cum ar fi televiziune prin cablu, televizor LCD, DVD / VCD / CD / MP3 player, prize electrice universale, internet de mare viteză în cameră, sistem telefonic IDD și seif personal electronic. Camerele deluxe se gasesc in cladirea principala si au balcon.

Descriere facilitati:
2 piscine în aer liber pentru adulți și copii, restaurant, bar, servicii de spălătorie și curățătorie chimică, precum și acces la internet de mare viteză în întregul hotel, parcare, rent-a-bike. De asemenea, hotelul oferă transport la Nigh Bazaar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL BODHI SERENE, Chiang Mai, Thailanda