Cere oferta Cere oferte
Vacante

GRAN BAHIA DEL DUQUE

5 stele

   Costa Adeje, Spania

Revelion în destinații din Europa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRAN BAHIA DEL DUQUE, Costa Adeje, Spania

Gran Hotel Bahia Del Duque 5* Distanta fata de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia : 15 km

Acest complex de lux se intinde pe o suprafata de 100.000 mp cu gradini tropicale, oferind o priveliste minunata asupra plajei Duque.
Localizare: Bahia del Duque se afla la 15 km de aeroportul Tenerife Sud, iar terenul de golf Adeje si Parcul Acvatic Siam de gasesc la aproximativ 5 minute cu masina.
Facilitati hotel: Hotelul ofera 5 piscine ( una cu apa de mare, 2 incalzite, una cu apa dulce si una speciala pentru copii), 8 restaurante (specific frantuzesc, Italian, oriental, spaniol, canarian, cu fructe de mare dar si unul cu meniu Healthy Spa), 7 baruri, 3 snack baruri si alte 5 restaurante si baruri aflate in zona de promenade, 2 terenuri de tenis unde se pot primi si lectii, 1 teren pentru squash, 5 terenuri de golf aflate la distante de 3-17 km de resort, zona privata pentru adolescent, sporturi acvatice, acces wi-fi gratuit, 26 de sali de conferinte, 2000 mp pentru targuri si expozitii si centru spa si sala de fitness cu antrenor.
Facilitati camere: Hotelul dispune de un numar total de 356 camere (299 camere duble, 52 suite, 34 camere in case ducales, 17 suite in case ducales, 40 de vile).
Camerele duble: pot acomoda 2 ad + 1 copil si sunt dotate cu terasa sau balcon, produse L'Occitane en Provence, acces gratuity Wi-Fi, meniu de perne si pilote, Tv cu ecran LCD si canale prin satelit, fierbator , ceai si cafea. Suprafata : 25-30 mp.
Suite: pot acomoda 2 adulti + 2 copii, au vedere la gradina sau la mare, acces gratuity Wi-Fi, Tv ,system audio, birou, mini bar, produse pentru baie Aqua di Parma, doua linii telefonice, seif, Tv prin satelit, aer conditionat, room service 24 h, meniu de pilote si perne, fierbator , ceai si cafea. Suprafata : 50-60 mp.
Junior suite au aceleasi facilitate precum suitele, dar cu o suprafata mai mica 40-45 mp.
Camerele din Casas Ducales beneficiaza de servicii speciale, intr-o zona exclusiva a hotelului .
Facilitati: Intrare independent si receptie separate, parcare private, flexibilitate la check-in si check-out, centru de business, produse speciale in camere, serviciu de majordom, presa nationala si international livrata in camere.
Camerele standard Ducales: pot acomoda 2 adulti + 1 copil, au conexiune gratuita la internet, majordomo, meniu de perne si pilote, presa, televiziune prin satelit, Cd audio player, birou, produse de baie Aqua di Parma, mini bar, seif, aer conditionat, fierbator, ceai, cafea. Suprafata camere 25-30 mp.
Centrul Spa: acesta cuprinde o piscine pentru thalaso terapie de 35 m, 20 de camere pentru tratament, 5 cabane exterioare, 4 camere Thai Spa pentru tratamente, Clinica de psihoteratie Michal Novotny, spa suite privat pentru cupluri, spa suite individual, ponton cu hammam si sauna, Yoga, Meditatie, Kinetoterapie, Studio Chai pentru Pilates.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.