Cere oferta Cere oferte
Vacante

CLEOPATRA PALACE

4 stele

   Playa De Las Americas, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CLEOPATRA PALACE, Playa de las Americas, Spania

Localizare
Hotelul este localizat in statiunea Playa de las Americas, pe plaja Camison, la scurta distanta de zona comerciala.

Distante
- 17 km de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia
- 80 km de aeroportul Tenerife Nord Los Rodeos

Puncte de interes
- Loro Parque
- Siam Park
- Jungle Park
- Parcul National Teide
- Terenul de golf Las Americas

Atu-uri
- Acces internet wireless gratuit in tot hotelul
- Aproape de plaja
- Aproape de zona comerciala

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor sai Wi-fi gratuit in tot hotelul, aer conditionat, receptie 24/7, parcare gratuita, camera pentru bagaje, room service, serviciu de schimb valutar, fax/ copiator, serviciu de curatatorie si spalatorie, birou de turism, serviciu medical, tarife speciale la cluburile de golf din apropiere, salon de coafura, centru de talasoterapie, sali de conferinte si evenimente impreuna cu o echipa specializata in astfel de organizari. Hotelul dispune de o piscina impresionanta de 300 m cu Jacuzzi. Restaurante: Hotel Cleopatra Palace Buffet: acest bufet ofera o gama variata de preparate atat internationale cat si din bucataria locala a insulei, impreuna cu showuri de gatit. Acesta are o terasa cu vedere la piscina Romana. La Taberna Andaluzza: cu specific spaniol. Piano Bar Cleopatra: Este localizat pe malul marii si serveste preparate internationale intr-o atmosfera placuta, cu muzica live. Snack bar Antonio: se pot servi o gama variata de gustari intreaga zi.
Facilitati pentru copii
Club Mare Kids ofera copiilor cu varste cuprinse intre 6 luni si 16 ani, 800 mp de agrement, cu activitati pentru fiecare grupa de varsta. Bauturile si mancarea consumate de copii in aceasta zona sunt gratuite indiferent de tipul de masa ales de parinti la rezervare. Clubul are laborator , perete pentru catarat, zona cu animale si o zona cu diverse culture eco.

Tipuri de camere
- Double room
- Family room
- Suite

Dotari camere
Hotelul ofera un numar total de 431 de camere in stil roman dintre care 2 Presidential suite, 276 camere standard, 78 camere standard cu vedere la mare, 10 suite, 55 superior room. Family room: doua camere standard interconectate. Superior double room: au o mica piscine pe terasa exterioara. Suite: zona de zi separate de dormitor, balcon sau terasa iar unele ofera o piscine pe terasa si sezlonguri. Presidential suite: se afla la ultimul etaj al hotelului si ofera o zona de zi, doua dormitoare spatioase , dressing si piscine pe terasa dar si o vedere panoramica asupra marii. Dotari camere: mini bar, Tv prin satelit, aer conditionat, uscator de par, telefon cu linie directa, seif, birou, room service 24/7, acces wi-fi. Hotelul ofera acces la Mare Nostrum Spa unde turistii se pot bucura de o gama larga de tratamente. Spa-ul se afla in incinta hotelului Cleopatra Palace, si ofera o piscine interioara olimpica dar si cel mai bun centru de thalasso din Tenerife.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.