Cere oferta Cere oferte
Vacante

BARCELO VARADERO

3 stele

   Puerto De Santiago, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BARCELO VARADERO, Puerto de Santiago, Spania

Web page:
http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en_GB/hotels/Spain/The-Canary-Islands-Tenerife/hotel-barcelo-varadero/general-description.aspx

Spa & Welness:
Cei care aleg sa se cazeze in hotelul Barcelo Varadero se pot bucura de hidromasaj si se pot relaxa la sauna si la solariu.

Drinks & Food:
Barcelo Varadero detine un restaurant de tip bufet suedez si 2 baruri unde pot fi servite diverse gustari si bauturi alcoolice si nealcoolice.

Sport & Divertisment:
Turistii se pot mentine in forma in sala de gimnastica sau jucand tenis si ping-pong, se pot relaxa la oricare dintre cele 3 piscine si se pot bucura de programele de divertisment organizate in cadrul hotelului. De asemenea, se pot inchiria masini pentru a vizita principalele atractii turistice din zona.

Localizare:
Barcelo Varadero este un hotel de 3 stele, situat in sud-estul insulei Tenerife, in Guia de Isora, la o distanta de 700 m de plaja Playa de la Arena, 28 km de Los Cristianos si la 45 km de Tenerife Sur Airport.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.