Cere oferta Cere oferte
Vacante

BAHIA PRINCESS

4 stele

   Costa Adeje, Spania

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BAHIA PRINCESS, Costa Adeje, Spania

Hotelul este situat in Costa Adeje din Tenerife, la 300 m de plaja Fanabe. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 20 km. Premiat de Tripadvisor cu Certificatul de Excelenta in 2013 pentru servicii foarte bune. Oferta pentru LUNA DE MIERE: up grade la camera superior (in limita disponibilitatii), 1 cos cu fructe sau snack si o sticla cu vin la sosireSpa & Welness:
Turistii se pot relaxa la sauna disponibila in cadrul hotelul Guayarmina Princess.

Drinks & Food:
Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 restaurante ( unul principal si restaurantul “El Balcon” ). Restaurantul principal este deschis pentru pentru servirea micului-dejun si pentru cina, iar restaurantul “El Balcon” este deschis pentru pranz. Pentru bauturi si gustari hotelul are si 4 baruri ( Bar Cocoloco, Bar Piano, SnackBar Vitaminas si Bar Princess ), In restaurant, pentru cina, se impune un dresscode pentru barbati. Acestia trebuie sa poarte pantaloni lungi si incaltaminte inchisa ( fara papuci, sandale ).

Sport si Divertisment:
Hotelul le ofera turistilor numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber: 4 piscine ( 3 piscine pentru adulti – una incalzita iarna si o piscina pentru copii ), programe de divertisment, sala de jocuri, tenis de masa. Contracost hotelul ofera: teren de tenis ( disponibil la hotel Guayarmina Princess ), 2 terenuri de squash ( disponibile la hotel Guayarmina Princess ).

Localizare:
Bahia Princess este un hotel de 4 stele situate in statiunea Costa Adeje, la 250 m de plaja recent premiata cu "Blue Flag" pentru calitatea apei si pentru serviciile si facilitatile oferite, Playa de Fanabe. Centrul comercial si parcul acvatic se afla la 1 km distanta de hotel, iar aeroportul international se afla la 20 km departare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.