Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOTEL CINCIS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere MOTEL CINCIS, Teliucu Inferior

Motelul este situat pe malul lacului Cincis cu o vedere splendida spre muntii Retezat si la doar 8 km de Castelul Corvinilor.
Motelul Cincis este situate pe malul lacului Cincis , cu o vedere panoramica spre M-tii Retezat si M-tii Poiana Rusca. Structura de cazare: 6 camere DELUX cu vedere spre lac, 5 camere SUPERIOR cu vedere spre padure, 3 camere duble superioare (una twin si 2 matrimoniale), o camera SUITA de familie cu balcon si vedere spre padure (ideala pentru o familie cu 2 adulti si 2 copii), o camera EXECUTIVA. Camerele de la primul etaj dispun de balcoane. Motelul Cincis dispune de restaurant, bar, sala de conferinta si trei terase pitoresti in fata carora se deschide panorama splendida a Lacului Cincis.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.