Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL ANINA

Litoral Marea Neagra România
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL ANINA, Techirghiol, Romania

INFORMATII GENERALE
Situat intr-o zona deosebita a orasului Techirghiol, Hotelul Anina se impune maiestuos prin eleganta spatiului, atmosfera deosebita si servicii profesionale.
Hotelul face parte din Complexul Turistic Anina alaturi de Pensiunea si Restaurantul Anina.

FACILITATI UNITATE
Hotelul este construit pe 2 etaje si ofera cazare in 39 de camere duble dotate cu aer conditionat, TV cu televiziune prin satelit, minibar, baie proprie cu cada si balcon. Hotel Anina Techirghiol are restaurant propriu cu terasa acoperita, unde puteti servi preparate din bucataria romaneasca si internationala.
Unitatea a receptionat in toamna anului 2022 un corp nou de hotel (Corp C), marindu-si capacitatea de cazare cu 42 locuri in camere duble matrimoniale, dispuse pe 3 nivele.
Oaspetii hotelului au posibilitatea sa faca tratament in cadrul Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol, centru medical cu care hotelul colaboreaza.
Dotari generale: Restaurant (70 de locuri), bar, terasa (100 de locuri), rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati, internet wireless, parcare gratuita in limita disponibilitatii, pastrarea obiectelor de valoare la receptie.
Accesul le etajele superioare se poate efectua si cu doua ascensoare, care deservesc cele 3 corpuri ale hotelului.
Anina Spa - este locatia perfecta pentru a va reincarca cu energie si buna dispozitie! Anina Spa include sala de masaj, jacuzzi si o zona de destindere. Accesul este gratuit pentru oaspetii hotelului, in limita disponibilitatii.
Piscina pentru adulti - inotul insemna sanatate si relaxare, pentru armonia interioara a fiecaruia dintre noi! Piscina cu apa sarata va alunga stresul, va relaxa corpul si va imbunatati starea generala de sanatate. Este un rasfat pe care vi-l recomandam!
Accesul gratuit se va face pe baza de card. Acesta va fi inmanat la data check-in-ului. Instrainarea cardului de acces la piscina va duce la restrictionarea in spatiul destinat piscinei. Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.

Tratamentul se asigura optional la baza de tratament a Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol, prioritate la consultatie avand pacientii internati in sanatoriu.Tratamentul include 3 proceduri/zi: una majora si doua minore, la recomandarea medicului, dupa o consultatie de specialitate.Ziua de luni, este aglomerata la consultatie si este posibil ca turistii sa nu mai beneficieze de consultatie si tratament; aceasta zi nu se mai poate recupera pe parcurs; recomandarea este ca turistii sa intre la consultatie in oricare alta zi lucratoare.

DESCRIERE CAMERE
Camere Duble: 39
Dotari camere: aer conditionat, TV cu televiziune prin cablu, mini-bar, WI-FI gratuit in tot complexul turistic, baie proprie cu cada/cabina dus, uscator de par si balcon cu mobilier (o singura camera nu beneficiaza de aceasta facilitate), telefon.
Unitatea a receptionat in toamna anului 2022 un corp nou de hotel (Corp C), marindu-si capacitatea de cazare cu 42 locuri in camere duble matrimoniale, dispuse pe 3 nivele.
Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, sistem de aer conditionat centralizat, balcon, baie cu dus walk-in.

LOCALIZARE
Hotel Anina este amplasat in centrul orasului Techirghiol, intr-o zona linistita, vis-a-vis de Manastirea Sfanta Maria si la 2 minute de mers fata de lac.

SERVICII MASA
Masa se serveste in restaurantul Anina, categoria 3*, in sistem bonuri valorice cu meniu a la carte.

FACILITATI COPII

CAMERA DUBLA- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 7 ani + 1 copil 14- 17 ani sau 3 adulti.
Se accepta 1 singur pat suplimentar in camera dubla.


















Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL ANINA, Techirghiol, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL ANINA prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL ANINA?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL ANINA?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL ANINA?

La Hotel Anina din Techirghiol, check-in-ul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

HOTEL ANINA este potrivita pentru copii?

Da, hotelul este potrivit si pentru familiile cu copii. Exista la locatie facilitati specifice in camera (pat suplimentar).

HOTEL ANINA accepta animale de companie?

Politica hotelului nu permite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL ANINA?

Internet wireless gratuit, 2 lifturi, seif.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL ANINA?

Hotelul Anina nu are optiunea de all inclusive. Mesele se acorda pe baza de bonuri valorice cu meniu a la carte.

Exista parcare privata la HOTEL ANINA?

Da, hotelul dispune de parcare privata, gratuita, in limita locurilor disponibile.

Locatie HOTEL ANINA, Techirghiol, Romania