Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati HOTEL ANINA, Techirghiol

Restaurant
Terasa
TV in camera
Baie proprie
Internet wireless gratuit
Aer conditionat/ventiloconvector
Televiziune prin cablu/satelit
Parcare gratuita
Bar

Descriere HOTEL ANINA, Techirghiol

Hotel Anina Techirghiol este amplasat in centrul orasului Techirghiol, intr-o zona linistita, vis-a-vis de Manastirea Sfanta Maria si la 2 minute de mers fata de lac.

Hotelul este construit pe 2 etaje si ofera cazare in 39 de camere duble dotate cu aer conditionat, TV cu televiziune prin satelit, minibar, baie proprie cu cada si balcon. Hotel Anina Techirghiol are restaurant propriu cu terasa acoperita, unde puteti servi preparate din bucataria romaneasca si internationala. Oaspetii hotelului au posibilitatea sa faca tratament in cadrul Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol, centru medical cu care hotelul colaboreaza. Hotel Anina Techirghiol asigura parcare gratuita in limita disponibilitatii.

Descriere camere:
Nr total camere: 39
Camere Duble: 39
Dotari camere: aer conditionat, TV cu televiziune prin satelit, minibar, acces la internet wireless, baie proprie cu cada, uscator de par si balcon cu mobilier (nu toate camerele beneficiaza de aceasta facilitate). Suprafata: 25 mp.

Descriere facilitati:
Dotari generale: Restaurant (80 de locuri), bar, terasa (100 de locuri), rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati, internet wireless, parcare in limita disponibilitatii, pastrarea obiectelor de valoare la receptie.

Tratament 3 proceduri/ zi= 66.00 Lei/ zi/adult
Tratamentul se asigura optional la baza de tratament a Sanataoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol, prioritate la consultatie avand pacientii internati in sanatoriu. Tratamentul include 3 proceduri pe zi (de Luni pana Vineri): una majora si doua minore, la recomandarea medicului, dupa o consultatie o de specialitate.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul Anina, categoria 3 stele, in sistem bonuri valorice:
Valoarea mesei cuprinsa in catalog:
Bonuri valorice de 70.00 Lei/ zi/ persoana
Bonuri valorice de 100.00 Lei/ zi/ persoana

Servicii masa copii:
- copii 0- 15.99 ani achita 50% din tariful de adult
- copii peste 16 ani achita 100% tarif de adult.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0-9.99 ani, beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar;
- copiii 10-15.99 achita 49.50 Lei/zi/ copil, se asigura un singur pat suplimentar.
- un copil cu varsta peste 16 ani sau al 3-lea adult achita contravaloarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.
Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 2 copii 0-15.99 ani sau 3 adulti.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie HOTEL ANINA, Techirghiol