Cere oferta Cere oferte
Vacante

InterContinental Resort Tahiti

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere InterContinental Resort Tahiti, Tahiti, French Polynesia

LOCALIZARE
InterContinental Resort Tahiti se afla la mai putin de 5 minute de mers cu masina de Aeroportul International Faaa. Muzeele, magazinele, galeriile, piata si cluburile de noapte din centrul orasului Papeete sunt la 10 minute de mers cu masina.

FACILITATI
O gradina luxoasa, o laguna turcoaz superba si varfuri vulcanice care se ridica in departare, InterContinental Tahiti Resort & Spa este punctul perfect de lansare pentru vacanta ta in Polinezia Franceza. Oaspetii au acces la un centru de scufundari, un acvariu in aer liber si terenuri de tenis. Deep Nature Spa by Algotherm are o zona de relaxare cu baie de aburi si o sala de fitness cu vedere la laguna.

RESTAURANT
Restaurantul deasupra apei al hotelului, Le Lotus, este situat langa piscina cu fund de nisip si ofera vederi frumoase la Moorea. Meniul ofera mancaruri gourmet si o selectie de vinuri frantuzesti rafinate.

CAMERE
Toate camerele au balcon privat cu vedere la laguna sau gradina. Fiecare include TV prin cablu si o baie privata cu cada. Bungalourile deasupra apei au o terasa privata cu acces direct la laguna.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.