Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere CHAIKA BEACH COMPLEX, Sunny Beach, Bulgaria

Localizare: Complexul Chaika Resort este localizat pe plaja, alcatuit din 3 hoteluri: Chaika, Arkadia si Metropol. Capacitate: 2 suite VIP; 14 Suite, 100 studio-uri, 299 duble, 8 camere single. Info parcare : parcarea este contra cost : 12 leva/masina/zi, este in limita locurilor disponbilie si nu se pot rezerva/garanta din agentie. Facilitati hotel: Restaurant Antique, pizza restaurant Castle, terasa pe acoperisul hotelului, Irish Pub, 5 baruri, bar la piscina, piscina exterioara, piscina pt copii, serviciu medical, room service, parcare pazita, magazine, schimb valutar, internet, coafor. Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu telefon, TV, minibar, baie cu cada si uscator de par, aer conditonat; majoritatea camerelor au balcon si vedere spre mare. *Cazarea in camera dubla parkview/ single/studio in Chaika /Arkadia se stabileste de catre receptie in momentul sosirii in functie de disponibilitatesi nu se poate garanta din agentie.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie CHAIKA BEACH COMPLEX, Sunny Beach, Bulgaria