Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX POPAS TURISTIC BUCOVINA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere COMPLEX POPAS TURISTIC BUCOVINA, Sucevita

Serviciile de calitate si profesionalismul intregului personal al Complexului POPAS TURISTIC BUCOVINA vor asigura o sedere confortabila si placuta in inima Bucovinei.

Atractii turistice:
Manastirea Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Putna, Comuna Marginea - ceramica, Cetatea Sucevei, Manastirea Sfantul Ioan cel Nou din Suceava, Parcul National Calimani, Rezervatia Rarau "Pietrele Doamnei".
Politici:
REGULAMENT DE CONDUITA IN CONTEXTUL COVID – 19 Oaspetii au obligatia sa respecte permanent, intocmai si pe deplin regulile de igiena personala si masurile de protectie, indiferent de momentul din zi, oriunde in incinta locatiei. Sa ia nota si sa accepte regulile precizate inca de la confirmarea rezervarii, privind seria de proceduri impuse tuturor clientilor in incinta locatiei, privind interactiunea cu angajatii, dar si cu ceilalti oaspeti. Sa accepte ca, inca de la sosirea la hotel, trebuie sa se supuna regulilor instituite privind accesul, si completarea corecta a fisei de cazare. Sa foloseasca dezinfectantul pentru maini si solutiile pentru dezinfectarea incaltamintei (dezinfectantul pentru maini si covorasele cu solutie pentru dezinfectarea incaltamintei se gasesc la intrarea in receptie, restaurant si in fiecare vila de cazare). Sa accepte faptul ca anumite servicii dedicate tuturor oaspetilor ar putea fi asigurate numai in serii, la interval orare diferite, pentru a se putea asigura distantarea fizica necesara in toate spatiile publice. Sa accepte faptul ca noile proceduri de lucru impun reducerea semnificativa a interactiunii cu angajatii, aceasta nefiind o lipsa de interes din partea noastra. Sa respecte distanta de siguranta in raport cu angajatii si ceilalti oaspeti ( minim 1.5 m ) Sa se spele regulat pe maini cu apa si sapun si sa utilizeze produsele dezinfectante. Sa nu isi atinga nasul, gura si ochii cu mainile nedezinfectate. Sa nu stranute sau sa tuseasca neprotejat. Pentru orice plata se recomanda utilizarea cardului de credit. Urmarim in permanenta recomandarile si instructiunile autoritatilor locale de sanatate, pentru a oferi cele mai bune servicii posibile , protejand in acelasi timp siguranta oaspetilor si echipei noastre. Rămânem vigilenți și vom colabora strâns cu autoritățile pentru sănătatea și siguranța tuturor părților interesate. Va multumim pentru intelegere si pentru sprijinul pe care ni-l acordati respectand normele specificate in acest regulament !
Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu categoria I.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati COMPLEX POPAS TURISTIC BUCOVINA, Sucevita

Restaurant
Room TV
Bathroom
Shower
Conference room
Sauna
Fitness Centre
Jacuzzi
Free Parking
Massage
Tennis ground
Minibar
Solarium

Locatie COMPLEX POPAS TURISTIC BUCOVINA, Sucevita