Cere oferta Cere oferte
Vacante

Maniatiko Village

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Maniatiko Village, Stoupa, Grecia

Situat la 900 de metri de plajele Stoupa și Kalogria, Maniatiko Village oferă unităti de cazare in sistem self-catering, cu balcon, o grădină și o terasă la soare. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toate zonele. Toate apartamentele au aer condiționat si bucătărie cu frigider și fierbător electric. Baia privată este dotată cu duș și articole de toaletă gratuite. Maniatiko se află la 900 de metri de restaurante și cafenele. In orasul Kardamyli, situat la 3 km, există multe plaje unde oaspeții pot inota și practica activități sportive. Parcarea este disponibilă gratuit. Maniatiko Village este la 40 km de Aeroportul Kalamata.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Maniatiko Village, Stoupa, Grecia