Cere oferta Cere oferte
Vacante

Cinnamon Bentota

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Cinnamon Bentota, Bentota, Sri Lanka

LOCALIZARE
Cinnamon Bentota Beach se afla la 700 m de plaja Bentota. Resortul detine o gradina tropicala. Aeroportul International Ratmalana este cel mai apropiat aeroport. (47 km)


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Sala bagaje (acces contra-cost)
Servicii curatatorie (contra-cost)
Centru SPA: masaj/tratamente corporale, sauna, jacuzzi. (contra-cost)
Centru business: fax, copiator, internet, scanner, etc. (contra-cost)
Club copii: sala jocuri, animatori, servicii babysitter (contra-cost).
Activitati sportive: gimnastica, sporturi nautice, ciclism. (contra-cost)
Divertisment: cursuri de gatit, ore de sculptura dupa metode traditionale, sala de jocuri cu masa de biliard/tenis, excursii optionale (tururi culturale).
Pillow Menu
Sala conferinte/ Ballroom
Se pot organiza nunti.


CAMERE
Exista urmatoarele tipuri de camera:
PREMIUM ROOM - cu vedere la gradina/piscina. Dormitorul are pat King-size, zona de relaxare, baie echipata complet si balcon. Suprafata: 53 mp.
PREMIUM POOL ACCES - - cu vedere la piscina. Dormitorul are pat King-size, zona de relaxare, baie echipata complet si balcon. Exista acces direct la piscina. Suprafata: 53 mp.
LUXURY ROOM - cu vedere la gradina/ plaja. Dormitorul are pat King-size, zona de relaxare, baie echipata complet si balcon/ terasa. Suprafata: 53 mp.
LUXURY SEA VIEW ROOM - cu vedere la mare. Dormitorul are pat King-size/ 2 paturi Twin, zona de relaxare, baie echipata complet si balcon/terasa. Suprafata: 53 mp.
JUNIOR SUITE - cu vedere la mare. Apartamentul are un dormitor cu pat King-size, living, baie complet echipata si balcon. Suprafata: 47 mp.
PREMIUM SUITE - cu vedere la mare. Apartamentul are un dormitor cu pat King-size, living, baie complet echipata si balcon/terasa. Suprafata: 64 mp.
DELUXE SUITE - cu vedere la mare. Apartamentul are un dormitor cu pat King-size, living, baie complet echipata si balcon/terasa. Suprafata: 96 mp.
LUXURY SUITE - cu vedere la mare. Apartamentul are un dormitor cu pat King-size, living, baie complet echipata si balcon/terasa. Suprafata: 132 mp.
Toate camerele au: acces Wi-Fi, TV, telefon, aparat cafea/ceai, mini-bar, kit ingrijire personala.


RESTAURANT
Resortul detine aceste baruri/restaurante:
RESTAURANT: Ottimo, Zest, Nossa, Sea Meats Spice.
BAR: Freze Lounge & Bar, Pool Bar.
Se pot servi 3 mese principale si gustari pe timpul zilei.
Meniu international/ traditional - de tip: bufet/ ,, a la carte.
Servicii room-service.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Cinnamon Bentota, Bentota, Sri Lanka