Cere oferta Cere oferte
Vacante

Amari Galle

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Amari Galle, Galle, Sri Lanka

DESCRIERE
Amari Galle se afla pe coasta de S-V a Sri Lanka, pe plaja. La doar 5 min. de mers exista statia de tren Galle. Aeroportul International Ratmalana este cel mai apropiat aeroport (115 km). Aeroportul International Bandaranaike este la 160 km distanta.

FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Birou schimb valutar
Servicii medicale
Echipamente pentru turistii aflati in scaun cu rotile
1 Gradina tropicala
Sala de conferinta/ Ballroom
Kid Club: activitati creative, spectacole animatori, babysitter
Piscina exterioara
FIT Centre: sala de fitness, echipamente yoga/ aerobic
Breeze SPA: masaj, tratamente corporale, sauna umeda/ uscata

RESTAURANT
Resortul are urmatoarele baruri/ restaurante:
RESTAURANT: Ahara Gourmet Gallery, ORU Sea Food Restaurant, Sforno Italian Restaurant.
BAR: Rooftop Bar, Beach Club
In cadrul acestora se servesc 3 mese principale si gustari pe timpul zilei. Bauturile au meniu international/ traditional. In zilele de sarbatoare religioasa NU se servesc bauturi alcoolice.
Servicii room-service 24/24.

CAMERE
Complexul are 172 camere. Acestea sunt:
DELUXE OCEAN VIEW - cu vedere la ocean. Suprafata: 39 mp. Camera are pat King-size/ Twin, loc pentru birou, baie cu dus, balcon.
DELUXE OCEAN VIEW HORIZON - cu vedere la ocean. Suprafata: 39 mp. Camera are pat King-size/ Twin, loc pentru birou, baie cu dus, balcon.
GRAND DELUXE OCEAN VIEW - cu vedere la ocean. Suprafata: 57 mp. Camera are pat King-size, loc pentru birou, baie cu dus, balcon.
JUNIOR SUITE OCEAN VIEW - cu vedere la ocean. Suprafata: 57 mp. Apartamentul are pat King-size, loc pentru birou, baie cu dus, balcon.
ONE BEDROOM SUITE - cu vedere la ocean. Suprafata: 95 mp. Apartamentul are un dormitor cu pat King-size, living, loc pentru birou, baie cu dus, balcon.
PRESIDENTIAL SUITE - cu vedere la ocean. Suprafata: 360 mp. Apartamentul are 2 dormitoare cu pat King-size/ Twin, living, loc pentru birou, baie cu dus/ cada.
Toate camerele au: acces Wi-Fi, TV, radio, telefon. Sunt extra: aparat cafea/ceai, set pentru calcat rufe, prize 230V.DESCRIERE
Amari Galle se afla pe coasta de S-V a Sri Lanka, pe plaja. La doar 5 min. de mers exista statia de tren Galle. Aeroportul International Ratmalana este cel mai apropiat aeroport (115 km). Aeroportul International Bandaranaike este la 160 km distanta.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Amari Galle, Galle, Sri Lanka