Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILLA DVOR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere VILLA DVOR, Omis, Croatia

Superb 9,2/10 Booking.com; Certificate of Excellence Winner 2014 Villa Dvor a fost construita in 1937. In 2002, familia Curlin l-a renovat complet, transformandu-l intr-un hotel luxos de tip boutique care si-a pastrat arhitectura tradiționala. Hotel Villa Dvor a devenit "enviroment friendly" prin instalarea pe acoperis a placilor solare pentru producerea de energie electrica. Acest hotel boutique este situat pe o stanca deasupra orasulului Omis, in apropiere de plaja si de centrul vechi al orasului Omis, unul dintre cele mai frumoase locuri pentru vacanta pe Marea Mediterana. Exista o statie de autobuz la 300 m. Drinks & Food
Siguranta calitatii o reprezinta chiar bucatarul-sef si propietarul hotelului, domnul Peter Curlin. In restaurant se servesc preparate traditionale dupa retete mai vechi de 400 de ani si din ingrediente cultivate ecologic la care se poate adauga un vin de casa sau vinuri alese dalmate de calitate superioara. Toate acestea vin impreuna cu o vedere panoramica de neuitat a canionului rauluiui Cetina, orasului vechi, a marii si insulei Brac.

Localizare
Hotel Villa Dvor este situat pe o stanca deasupra orasulului Omis, la 20 km de Split, langa raul Cetina, apropiere de plaja de nisip (700 m) si de centrul vechi al orasului Omis (400 m).

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.