Cere oferta Cere oferte
Vacante

Serena Residence Apart Hotel

2 stele

   Sozopol, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Serena Residence Apart Hotel, Sozopol, Bulgaria

LOCALIZARE: Complexul este la 300 metri de plaja Kavatsite la 3 km de centrul localitatii Sozopol.

CAPACITATE: 75 de apartamente cu 1 dormitor si 15 studiouri.

FACILITATI COMPLEX: receptie 07:30 - 24:00, restaurant, piscina exterioara, piscina separata pentru copii cu adnacime de 0.65 m, sezlonguri si umbrelute la piscina, bar la piscina, lft, sala de jocurim fitness, saif, loc de joaca pentru copii, acces la internet wireless in zonele publice si intern prin cablu in camere, programe de animatie pentru copii 4 - 12 ani - timp de 4 ore/zi, sala de conferinta ( 50 -70 locuri ), shuttle bus pana la plaja conform unui orar fix, mese de tennis, sporturi si activitati.

FACILITATI CAMERE: Studio-urile consta intr-o camera cu 2 /3 paturi normale, canapea extensibila /neextensibla, bucatarie, baie cu cabina de dus si balcon, aer conditionat. Apartamentele cu un dormitor standard si plus au 2 camere : dormitor si living cu canapea extensibila / neextensibla , bucatarie, baie cu cabina de dus, balcon. Apartamentul Superior cu un dormitor dispune de 2 camere: dormitor si living cu 2 paturi , canapea extensibla / fotoliu extensibil, bucatarie, baie cu cabina de dus si balcon, unele au baie cu cada. Toate camerele sunt echipate cu: mini frigider, aer conditionat individual, uscator de par, curatenie zilnica, schimbarea lenjeriei, scaune pe balcon.

All Inclusive:
- mic dejun 07:30 - 10:00 in restaurantul principal ce include : bauturi calde la tonomat ( cafea, capuccino, ciocolata calda, ciocolata cu lapte, etc ), ceai ( fructe, natural ), lapte si apa la tonomat, lapte si iaurt, paine de cel putin 2 tipuri, produse de patiserie, oua de cel putin 2 feluri ( fierte, ochiuri, omleta ), unt, branza, cremwusti, bacon/sunca, musli si fulgi de porumb, legume proaspete de sezon, fructe proaspete de sezon, miere /gem, nuci;
- pranz 12:30 - 14:30 in restaurantul principal si include: bufet rece cu salate de legume proaspete, aperitive, garnituri, supa , sosuri, dressinguri, bufet cald cu supe, feluri principale fara carne, mancaruri cu peste si fructe de mare, feluri principale cu carne de cel putin 2 feluri ( porc, pui sau altele ), garnituri calde cu cartofi, orez, legume si altele, paste, sosuri calde, deserturi , fructe de sezon, inghetata, paine de cel putin 2 feluri.
- gustari 16:00 - 16:30 in restaurantul principal ce includ: bauturi calde si reci, dulciuri si biscuiti, pizza / sandwichuri, fructe. inghetata;
- cina de la ora 18:30 la 21:00 in restaurantul principal include: bufet rece ce contine salate din legume proaspete, aperitive, garnituri, supa, sosuri, condimente, dressinguri si bufet cald ce contine mancaruri cu peste / fructe de mare, feluri principale cu carne de cel putin 2 feluri ( porc, pui si altele ), garnituri calde din cartofi, orez, legume si altele, gratar, sosuri calde, deserturi , fructe de sezon si inghetata, paine de cel putin 2 feluri.


Bauturi include in sistemul de all inclusive:
- sucuri si apa de la tonomat;
- bauturi racoritoare / sucuri la dozator;
- bere la draft , vin la draft : rosu / alb;
- rakia, vodca, gin, mastika si lichior de menta - bauturi locale bulgaresti;
- bauturi alcoolice si non alcoolice 10:30 - 18:30 la barul de la piscina, 12:30 - 14:30 si 18:30 - 22:30 - la restaurantul principal.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.