Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vigles (Skiathos Town)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Vigles (Skiathos Town), Skiathos, Grecia

Fabulos 8.6 Booking.com Hotelul se afla la mica distanta de portul si aeroportul din Skiathos si este construit in amfiteatru pe coasta unui deal plin de verdeata, oferind privelisti exceptionale asupra marii si a orasului. Situat in apropierea principalelor legaturi de transport de pe insula, ofera vizitatorilor acces usor la mijloacele de transport spre si dinspre hotel. In apropiere se afla manastirea Evaggelista, una dintre cele mai frumoase atractii din insula. Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Langa piscina exista un snack bar.

Sport si divertisment
In apropierea hotelului oaspetii au posibilitatea de a practica snorkelling, calarie, scufundari, ciclism, drumetii.

Localizare
Hotelul se afla pe coasta unui deal plin de verdeata, la 18 minute de mers pe jos fata de plaja. Portul din Skiathos este la 5 minute de mers cu masina, iar aeroportul este la 2 km. In oras se afla cafenele pe malul marii si taverne ce servesc mancaruri locale.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.