Cere oferta Cere oferte
Vacante

Sivota Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sivota Hotel, Sivota, Grecia

The Sivota hotel stands out for its family atmosphere, welcoming environment and sincere interest in your service and well-being. The recent renovation carried out in the building and the outdoor areas has contributed to being able to offer you comfort and safety with our luxurious rooms and modern equipped spaces.The hotel is located in a central and quiet location 5 minutes from the port and 10 minutes from the nearest beach.
Rooms:
Double room 1-2 pax, max 2 adults
Family room 1-4 pax, max 3 adults
Triple room 1-3 pax, max 3 adults

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Sivota Hotel, Sivota, Grecia