Cere oferta Cere oferte
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Elena, Sivota, Grecia

Featuring a bar and a garden, Hotel Elena is set in Sivota and also provides a shared lounge and a terrace. The 3-star hotel has air-conditioned rooms, each with a private bathroom and a balcony or terrace. At the hotel all rooms are fitted with a wardrobe and a TV. Guests at Hotel Elena can enjoy a continental breakfast. Parga is 17 mi from the accommodations, while Igoumenitsa is 16 mi away. The nearest airport is Aktion Airport, 59 mi from Hotel Elena.
Rooms:
Standard room 2-3 pax, max 3 adults
Superior room 2-4 pax, max 3 adults

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Elena, Sivota, Grecia