Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere VILA CAMELIA, Sinaia

Vila este situata in zona rezidentiala, pe drumul ce duce la Manastirea Sinaia.
Vila CAMELIA individualizata de proportionalitatea armonioasa a exterioarelor si personalitatea deosebita a interiorului, intruneste toate conditiile necesare pentru un sejur familial, intim si select. Vila a fost proiectata de acelasi arhitect ca al Palatului Peles. Vila Camelia va acopera cu parfumul cald si atmosfera magica ce se regaseste in casele cu istorie, dar va ofera si servicii si confortul din epoca noastra.
Descriere facilitati:
Check-in: 14:00; check-out: 12:00.
Atractii turistice:
Muzeul Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia, Muzeul Bucegi, Cazinoul Sinaia, Casa Memoriala George Enescu.
Politici:
Mai jos, va prezentam regulile de conduita pentru turistii care se vor caza la Vila Camelia in perioada de alerta. Aceste reguli trebuie respectate de toata lumea, in contextul Covid19. 1. Check-in –ul se face incepand cu ora 16:00 si check-out-ul la ora 12:00. 2. In hotel vor intra maxim 2 persoane in acelasi timp(daca fac parte din aceeasi familie sau grup). 3. La intrarea in hotel sunt puse covoare cu dezinfectant, pe care turistii trebuie sa le utilizeze de fiecare data cand intra in hotel. Tot la intrare, turistii vor trebui sa-si dezinfecteze mainile cu solutii puse la dispozitie de catre hotel. 4. La intrare, receptionerul de serviciu este obligat sa ia temperatura turistilor. Temperatura nu trebuie sa depaseasca 37,3 grade. Daca temperatura este mai mare de 37,3 grade, receptionerul va repeta masura dupa 3-5 minute de repaus si daca va constata prezenta altor simptome, turistul va fi trimis la un consult medical de specialitate si nu va fi cazat in hotel. 5. Daca turistul prezinta urmatoarele simptome: tuse, durere in gat, temperatura, dureri musculare, oboseala, dificultati de respiratie, receptionerul nu il va caza pe turist si va lua legatura cu managementul, pentru actiuni ulterioare. 6. In hotel se va intra cu masca de protectie care va fi purtata in toate spatiile comune si va fi scoasa doar dupa ce turistul ajunge in camera. 7. Este interzisa utilizarea si stationarea in spatiile comune din interior (lift, living, holuri, restaurant). 8. In aceasta perioada, restaurantul este inchis pentru public, dar functioneaza in regim TAKE AWAY. 9. Micul dejun va fi servit in regim room service la ore stabilite de comun acord cu turistii, la check in. 10. Turistii, vor putea comanda din camera sau prin telefon direct la restaurant, orice doresc din meniul restaurantului , in regim take away. Meniul ii va fi inmanat turistului la receptie, la check-in. 11. Turistii pot folosi terasa Resturantului Cantacuzino 5 pentru a servi mancarea comandata in regim take away. Punem la dispozitia turistilor un foisor si corturi amenajate special cu mese si scaune. 12. La check-in turistii vor fi informati de orele la care se va face dezinfectarea spatiilor comune. In timpul dezinfectarii, turistii nu vor avea voie sa circule in hotel.
Servicii masa:
- micul dejun se poate servi in salonul de mic dejun.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati VILA CAMELIA, Sinaia

Room TV
Bathroom
Shower
Children playground
Conference room
Free Wireless Internet
Free Parking

Locatie VILA CAMELIA, Sinaia