Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL MAREA NEAGRA, Sinaia

RO Construit in anul 2007 si complet renovat in anul 2019, Hotelul Marea Neagra se bucura de o pozitie privilegiata, situandu-se in Cartierul Furnica, la o plimbare de 7 minute pe jos de Castelul Peles, 15 minute de Manastirea Sinaia si 10 minute de telegondola Sinaia.
Hotelul reuseste sa impresioneze, atat prin calitatea serviciilor sale, cat si prin calitatea si promptitudinea personalului, care va fi mereu la dispozitia dumneavoastra; serviciu receptie 24h din 24, bar deschis non-stop. Toate camerele spatioase de la Hotelul Marea Neagra dispun de minibar, TV cu canale internaționale,baie cu dus, balcon. Majoritatea camerelor ofera vedere la muntii Bucegi. La cerere se pot asigura paturi suplimentare. Micul dejun poate fi servit intr-un lounge sau in confortul propriei camere. Alte facilitati includ: acces gratuit la Wi-fi in toata locatia, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, o sala de conferinte, o sala de mese de 70 locuri unde, la cerere, se pot organiza mese festive. Punctul de plecare al telecabinei catre teleschiul Cota 1400 este situat la 1 km de hotel, statie de autobuz se afla la doar 25 m, iar centrul stațiunii este la 1,5 km. / EN Built in 2007 and completely renovated in 2019, the Black Sea Hotel enjoys a privileged position, located in the Furnica District, a 7-minute walk from Peles Castle, 15 minutes from Sinaia Monastery and 10 minutes from the Sinaia gondola. All the spacious rooms have a minibar, TV with international channels, bathroom with shower, balcony. Most rooms with a view of the Bucegi Mountains. Extra beds can be provided on request. Other facilities include: free Wi-Fi access throughout the location, free parking subject to availability, conference room, dining room with 70 seats where, on request, festive meals can be organized. The departure point of the cable car to Cota 1400 ski lift is located 1 km from the hotel, the bus station is only 25 m away and the center of the resort is 1.5 km away. /  
Descriere camere:
RO Capacitatea de cazare este de 68 de locuri, dispuse in 34 camere (17 camere duble matrimoniale si 17 camere duble twin). O parte din camere au vedere spre munte ( se achita supliment pentru vedere spre munte). Camerele spatioase permit introducerea pana la 2 paturi suplimentare. Dotari: minibar, TV cu canale internaționale, telefon, baie cu dus, uscator de par, spatiu de relaxare cu masuta si 2 fotolii, balcon, acces gratuit wi-fi. / EN 34 rooms (17 double rooms and 17 twin rooms). Some rooms have mountain view (mountain view surcharge). The spacious rooms can accommodate up to 2 extra beds. Facilities: minibar, TV with international channels, telephone, bathroom with shower, hairdryer, seating area with table and 2 armchairs, balcony, free wi-fi access.
Locatie:
RO Receptia si barul hotelului sunt deschise 24 de ore. Restaurantul, cu o capacitate de 60 de locuri, este deschis in fiecare zi si ofera un meniu tipic romanesc. In incinta restaurantului se organizeaza nunti, botezuri, mese festive si petreceri private. / EN The hotel reception and bar are open 24 hours. The restaurant, with a capacity of 60 seats, is open every day and offers a typical Romanian menu.
Indicatii auto:
RO 120 km de la Aeroportul Otopeni - directia Ploiesti-Campina-Sinaia 127 km Bucuresti-Sinaia / EN 120 km from Otopeni Airport - direction Ploiesti-Campina-Sinaia 127 km Bucharest-Sinaia
Atractii turistice:
RO Muzeul Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia, Muzeul Bucegi, Cazinoul Sinaia, Casa Memoriala G. Enescu. / EN Peles Museum, Pelisor, Sinaia Monastery, Bucegi Museum, Sinaia Casino, G. Enescu Memorial House.
Politici:
Măsuri de protecție împotriva COVID 19 - S-a efectuat dezinsecția și dezinfecția în toate spațiile de cazare și în spațiile comune, aceste operațiuni fiind efectuate de o firmă autorizată cu care societatea noastră colabo-rează de mai mulți ani; - Se va efectua curățenia zilnică și dezinfectarea spațiilor de cazare și se va mări frecvența de curățare a spațiilor comune, igienizarea efectuându-se cu produse profesionale biocide aprobate de Ministerul Sănătății; - La recepția hotelului și la intrarea în restaurant se vor pune la dispoziția clientului gel dezin-fectant pentru mâini și la cerere măști și mănuși de unică folosință; - Măsurarea temperaturii clienților nu este obligatorie, acestora li se va cere permisiunea din partea personalului de la recepție la sosirea în unitatea de cazare și, doar în cazul primirii acordului, vor proceda cu această măsură. Totuși, în cazul refuzului sau/și dacă se observă că, clientul manifestă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare gene-rală alterată) va fi anunțată Direcția de Sănătate Publică Prahova, cu respectarea regle-mentărilor privind protecția datelor cu caracter personal și a dreptului la viată și confidenția-litate; - Clienții sunt obligați să poarte măști de protecție în spațiile comune, sa-și dezinfecteze mâi-nile înainte de a începe formalitățile de cazare, să folosească doar pixurile dezinfectate puse la dispoziție de recepție, să păstreze distanța de siguranță de 1,5 m față de ceilalți clienți; - Clienții sunt obligați, la sosirea în unitate, să completeze un chestionar pe propria răspun-dere privind deplasările în străinătate și starea lor generală de sănătate; - Check-in-ul on-line nu este reglementat de legislația română, deci nu este posibil, chiar dacă dispunem de softul hotelier capabil să faciliteze acest serviciu; - Până la data de 15.06.2020 sau până la noi reglementări din partea autorităților compe-tente servirea meselor (mic dejun, prânz sau cină) se va face în sistem de room service, cu tacâmuri și veselă de unică folosintă; - Vom continua să ajustăm serviciile de alimentație în conformitate cu recomandările autorităților locale privind siguranța alimentară; - Starea de sănătate a angajaților este asigurată la locul de muncă, se va efectua termome-trizarea zilnică a acestora, vor purta măsti de protecție și mănuși de unică folosintă.
Servicii masa:
RO De la orele 8:00 la orele 11:00 se serveste micul dejun in regim bufet suedez iar incepand cu orele 13:30 pana la orele 22:00 se pot servi si celelalte mese in regim “a la carte” dintr-un meniu romanesc. / EN Breakfast buffet from 8:00 to 11:00; starting from 13:30 until 22:00 a la carte service.
Facilitati evenimente:
RO Sala de conferinta, capacitate de 30 locuri. Dotari: videoproiector, ecran proiectie, flipchart, laptop, consumabile, internet wireless, acces copiator, lumina naturala partiala. Dimensiuni sala: 12 m lungime, 4 m latime, 2.5 m inaltime. / EN Conference room, capacity 30 seats. Features: video projector, projection screen, flipchart, laptop, consumables, WIFI, copy machine, partial natural light. Room size: 12 m long, 4 m wide, 2.5 m high.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL MAREA NEAGRA, Sinaia

Restaurant
Non-smoking Rooms
Room TV
Bathroom
Shower
Conference room
Hairdryer
Free Wireless Internet
Balcony
Cable/Satellite TV
Free Parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Rent a bike service
Bar
Minibar
Safety Deposit Box at reception
Credit card accepted
Airport Transfer
Meeting/Banquet Facilities
Non-smoking Hotel
Breakfast area
Rooms/Facilities for Disabled Guests
Breakfast in the Room
Shoe Shine

Locatie HOTEL MAREA NEAGRA, Sinaia