Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL REGAL 1880

3 stele

   Sinaia, Romania Vezi pe harta

Paște în România
 | 
Destinații în România
 | 
Oferte de weekend în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL REGAL 1880, Sinaia, Romania

INFORMATII GENERALE
Hotelul, prin design-ul de bun gust si originalitatea mobilierului, ofera turistilor sai un confort superior si oatmosfera regala. Fiind pozitionat in centrul statiunii Sinaia, chiar in Parcul Dimitrie Ghica, asigura acces facil catre statiune.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Camerele luminoase, moderne si generoase ca suprafata dispun de toate facilitatile unui sejur linistit: TV cu ecran plat cu canale prin cablu, baie privata cu dus sau cada si articole de toaleta gratuite, uscator de par in baie, conexiune wi-fi, sistem incalzire, unele camere au si o zona de relaxare.
Oaspetii de la Regal 1880 se pot bucura de acces gratuit la internet WiFi, receptie cu program nonstop, o gradina, parcare la o proprietate in apropiere.
FACILITATI UNITATE
Hotel Regal 1880 dispune de 6 apartamente, 6 camere duble deluxe, 6 camere duble standard si 1 camera single, acces gratuit la internet WiFi, receptie cu program nonstop, o gradina.
DESCRIERE CAMERE
Dotari spatii de cazare: TV/cablu, conexiune internet, frigider, sistem incalzire, baie proprie (cu dus sau cada), uscator de par in baie. Camerele NU dispun de balcon, iar majoritatea dispun de vedere spre parc.
Garsoniera este compusa dintr-un dormitor si o zona partial separata (de relaxare, studiu sau divertisment) dotata cu o canapea extensibila, baie proprie, uscator de par in baie, articole de toaleta gratuite.
Camerele duble deluxe sunt generoase ca suprafata si dispun de mobilier nou, TV/cablu, conexiune wi-fi, baie proprie cu cada, uscator de par in baie, articole de toaleta gratuite, vedere spre parc.
Camerele duble standard la mansarda sunt mobilate modern si au in dotare TV/cablu, conexiune wi-fi, baie proprie, uscator de par in baie.
Camera single la mansarda dispune de pat matrimonial, TV/cablu, conexiune wi-fi, baie proprie, uscator de par in baie, articole de toaleta gratuite.
LOCALIZARE
Hotelul este pozitionat in centrul statiunii Sinaia, chiar in Parcul Dimitrie Ghica, la aproximativ 350 metri de gara si 800 metri de Manastirea Sinaia.
ATRACTII TURISTICE
Castelul Foisor, Partiile de ski, Castelul Peles, Castelul Pelisor, Cazinoul Sinaia, Cota 2000, Cota 1400,Manastirea Sinaia, Casa memoriala George Enescu, Muzeul Trenuletelor, Muzeul Rezervatiei Bucegi, Poiana Stanii Regale, Gara Regala.
SERVICII DE MASA
Micul dejun se acorda in restaurantul hotelului Caraiman aflat la 150 metri de hotel sub forma de bufet si restul serviciilor de masa sub forma fisa cont.in restaurantul hotelului Palace aflat la 100 m de hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL REGAL 1880, Sinaia, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL REGAL 1880 prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL REGAL 1880?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL REGAL 1880?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL REGAL 1880?

Check-in-ul se face dupa ora 15:00, iar check-out-ul se face pana la ora 12:00.

HOTEL REGAL 1880 este potrivita pentru copii?

Hotelul nu ofera facilitati pentru copii.

HOTEL REGAL 1880 accepta animale de companie?

Nu.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL REGAL 1880?

Wi-Fi.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL REGAL 1880?

Nu.

Exista parcare privata la HOTEL REGAL 1880?

Nu, ;

Locatie HOTEL REGAL 1880, Sinaia, Romania