Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONG BEACH HOTEL AND SPA APARTHOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere LONG BEACH HOTEL AND SPA APARTHOTEL, Shkorpilovtzi, Bulgaria

Localizare: pe una din cele mai luni plaje din Bulgaria, la 35 km sud de Varna, la 1 km de centru localitatii Shkorpilovtsi.

Capacitate: 29 de apartament cu 1 dormitory, 7 apartamente cu 2 dormitoare, 2 apartamente ' premier' ( 111.29 mp ) si 3 apartamente prezidentiale ( 214.14 mp ).

Website:http://www.longbeachresort.bg/

Facilitati Hotel: gradina, seif la receptie, seif in camera, internet gratuit in zonele publice ale hotelului, receptie 24 de ore, lift, restaurant, plaja private cu sezlonguri si umbrelute ( contra - cost ).


Facilitati Camere: camerele sunt spatioase, mobilate modern si confortabile si dispun de: aer conditionat, balcon, bucatarie, baie, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, acces gratuit la wireless.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.