Cere oferta Cere oferte
Vacante

NUBIAN VILLAGE

5 stele

   Nabq Bay, Egipt

Revelion în Egipt

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NUBIAN VILLAGE, Nabq Bay, Egipt

Web page:
http://www.nubian-village.com

Spa & Welness:
Turistii se pot relaxa la centrul spa, dotat cu sauna, baie cu aburi, camere pentru masaj, jacuzzi si sala de gimnastica.

Drinks & Food:
Turistii pot servi diverse preparate din bucataria locala sau internationala (inclusiv cu specific marocan, thailandez sau italian) la cele 5 restaurante pe care Nubian Village le pune la dispozitia lor. O gama variata de gustari si bauturi alcoolice si nealcoolice pot fi servite la oricare dintre cele 5 baruri, existente atat in interiorul cat si in exteriorul hotelului.

Sport & Divertisment:
Nubian Village ofera o gama variata de activitati de agrement planificate pentru intreaga familie si pentru toate grupurile de varsta. Pe langa plaja privata dotata cu sezlonguri si umbrele, turistii se pot distra la piscina, unde pot participa la diverse activitati, se pot distra la centrul de scufundari si in aqua park-ul dotat cu 3 tobogane pentru adulti si se pot mentine in forma in sala de fitness sau prin practicarea urmatoarelor sporturi: tenis, mini fotbal, volei, biliard si ping-pong. De asemenea, hotelul mai dispune de internet cafe, sala de teatru si zilnic se organizeaza programe de animatie cu jocuri, concursuri si spectacole.

Localizare:
Nubian Village este un hotel de 5 stele situat in Nabq Bay, Sharm El Sheikh, langa plaja, la 20 de minute de mers cu masina fata de Naama Bay si fata de aeroportul Sharm El Sheikh International.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.